Ιδού ο εκλεκτός του Λαπόρτα για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

Οι άνθρωπο της Μπαρτσελόνα και ειδικά ο πρόεδρος Ζουάν Λαπόρτα έχουν καταλήξει στον άνθρωπο που θέλουν να κάτσει στον πάγκο της ομάδας εάν φύγει ο Τσάβι.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez smiles next to Barcelona's president Joan Laporta during a press conference in Barcelona, Spain, Thursday, April 25, 2024. Coach Xavi Hernández will stay with Barcelona for another year after all. He has agreed with the club to finish his contract to 2025 after having decided to quit at the end of the season. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Τσάβι με τον Λαπόρτα AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Τσάβι δεν έχει αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι Καταλανοί έχουν βάλει μπρος τις μηχανές και τρέχουν την επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο πρόεδρος Λαπόρτα και ο διευθυντής Ντέκο έχουν καταλήξει ήδη στον προπονητή που επιθυμούν να έχουν στον πάγκο.

Κι αυτός δεν είναι ο Ράφα Μάρκεζ, καθώς έχει αποφασιστεί οι Μπλαουγκράνα να πάνε σε έτοιμη λύση. Ο εκλεκτός, λοιπόν, είναι ο Χάνσι Φλικ. Ο Γερμανός ήθελε από καιρό τη συγκεκριμένη καρέκλα και φαίνεται πως θα καταφέρει να την έχει όταν κι αν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο με τον Τσάβι.

Θυμόμαστε πως ο Φλικ αφού έφυγε από την εθνική Γερμανίας έδωσε μεγάλη μάχη για να πάρει την καρέκλα στην Μπαρτσελόνα. Μέχρι και ατζέντη άλλαξε ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν, αλλά εκείνη τη χρονική περίοδο ήταν αδύνατο να πετύχει το στόχο του έπειτα κιόλας από την ανατροπή που συνέβη στην υπόθεση του Τσάβι.

Από εκεί πέρα ο Φλικ είχε συνδεθεί και με την Τσέλσι. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πάντως, ο Γερμανός ουδέποτε επικοινώνησε με τους Μπλε, αφού ο μοναδικός του στόχος είναι να γίνει κάτοικος Καταλονίας.


News 24/7

24MEDIA NETWORK