Ικανοποιημένος με την ισοπαλία ο Κάρλο Αντσελότι, δύσκολο task ο επαναληπτικός, αλλά δεν ξεγράφεις την Ρεάλ

Ένας πολύ διαφορετικός αγώνας σε σχέση με την προηγούμενη φορά, τέτοιες ομάδες δεν κοιτούν έδρες.

Manchester City's head coach Pep Guardiola talks with Manchester City's head coach Pep Guardiola ahead of the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 9, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ένα καταπληκτικό ματς μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι έληξε ισόπαλο και παρόλα αυτά οι φίλαθλοι ένιωσαν γεμάτοι μετά από μία τέτοια μεγάλη μάχη. Οι δύο ομάδες δεν άφησαν τίποτα για... επιδόρπιο και επιτέθηκαν μετωπικά. Μία αληθινή σύγκρουση, η οποία έκλεισε με cliffhanger δημιουργώντας προσμονή για τον επαναληπτικό.

Την προηγούμενη φορά, οι δύο ομάδες στον πρώτο αγώνα είχαν επιλέξει την τακτική. Επέλεξαν να κρατήσουν μυστικά και το αποτέλεσμα ήταν επίσης ισόπαλο. Αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά και το θέαμα ήταν αντάξιο ενός τελικού Champions League.

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε με ειλικρίνεια λέγοντας πως είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα: "Αυτό που ήθελα ήταν να πάρω ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Ανταγωνιστήκαμε και αν το κάνουμε και στο δεύτερο παιχνίδι μπορούμε να περάσουμε". Και πως να μην είναι ικανοποιημένος άλλωστε όταν η ομάδα του έκανε ανατροπή, είδε να μένει πάλι πίσω στο σκορ και εν τέλει κατάφερε να ισοφαρίσει. Κανείς δεν μπορεί να είναι απογοητευμένος διότι γίναμε μάρτυρες μία αυθεντικής προσπάθειας και από τις δύο πλευρές με βάση το τι μπορούσε η κάθε ομάδα να δώσει.

Η Ρεάλ θα κληθεί να νικήσει την Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πολλοί θεωρούν πως λόγω έδρας η Βασίλισσα θα έχει σοβαρό μειονέκτημα. Ισχύει όμως κάτι τέτοιο; Σε περίπτωση που η "Πολίτες" παρουσιάσουν το ίδιο καλό πρόσωπο, τότε οι "Μαδριλένοι" θα χρειαστεί να κάνουν το κάτι παραπάνω. Αυτό όμως ισχύει αντιστρόφως ανάλογα. Η Σίτι θα χρειαστεί πολύ κουράγιο, ενέργεια και καθαρό μυαλό για να περάσει στο σενάριο που η Ρεάλ εμφανιστεί έτοιμη.

Η αλήθεια είναι πως τέτοιες ομάδες δεν κοιτούν έδρες. Είναι ένας παράγοντας που σαφώς επηρεάζει, αλλά στο τέλος της ημέρας ο καθοριστικός παράγοντας θα είναι το ποιος θα είναι περισσότερο έτοιμος. Το αν οι δύο ομάδες θα ακολουθήσουν το μοτίβο του πρώτου αγώνα είναι κάτι που μένει να φανεί. Το μόνο βέβαιο είναι πως πρόκειται για δύο άξιους αντιπάλους και πως τέτοιες αναμετρήσεις ανεβάζουν τον πήχη και για τους υπόλοιπους.

Διαβάστε περισσότερα

Η τεχνητή νοημοσύνη είδε τρελό "όνειρο" και προέβλεψε τις επόμενες κατακτήσεις Champions League μέχρι και το έτος 2103

Ανοίγει ο δρόμος για διεξαγωγή αγώνων των ομάδων στο εξωτερικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK