Ικανοποιημένος ο Ριβάλντο στον Ολυμπιακό

Κεντρικό πρόσωπο του Ολυμπιακού, αναμφισβήτητα είναι ο Ριβάλντο. Σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Τρόντ Σόλιντ, ο βραζιλιάνος αστέρας της ομάδας του λιμανιού τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα. Εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Λιόν για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, το γαλλικό περιοδικό «France Football»περιλαμβάνει στις κεντρικές του σελίδες μια μεγάλη συνέντευξη του βραζιλιάνου παίκτη των ερυθρολεύκων.

Ικανοποιημένος ο Ριβάλντο στον Ολυμπιακό

Κεντρικό πρόσωπο του Ολυμπιακού, αναμφισβήτητα είναι ο Ριβάλντο. Σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Τρόντ Σόλιντ, ο βραζιλιάνος αστέρας της ομάδας του λιμανιού τραβά πάνω του όλα τα βλέμματα.

Εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Λιόν για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, το γαλλικό περιοδικό «France Football»περιλαμβάνει στις κεντρικές του σελίδες μια μεγάλη συνέντευξη του βραζιλιάνου παίκτη των ερυθρολεύκων.

«Μου αρέσει πολύ η Αθήνα. Εδώ είμαι ήρεμος, αφού έχει τα πάντα για να είμαι ευτυχισμένος. Ο κόσμος είναι ευγενικός, το φαγητό είναι καλό και μένω σε ένα ωραίο σπίτι στην Γλυφάδα».

Για την επιλογή του να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι, ούτε Μπαρτσελόνα, ούτε Μίλαν. Ο σύλλογος δεν έχει ακόμα τις οικονομικές δυνατότητες της Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε ακόμα και της Λιόν. Είναι, όμως μια καλή ομάδα, καλά οργανωμένη και αποτελείται από καλούς παίκτες. Την προηγούμενη χρονιά κάναμε το ντάμπλ στην Ελλάδα. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Είμαι ικανοποιημένος που παίζω σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, αν και έχω ζητήσει από τον προπονητή μου να μου δώσει λίγο περισσότερη ελευθερία στο παιχνίδι μου».

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχω τα πόδια που είχα πριν από επτά ή οκτώ χρόνια. Αλλά έχω μεγάλη αίσθηση του παιχνιδιού, διότι έχω μεγάλη εμπειρία και αίσθηση της τοποθέτησης μέσα στο γήπεδο, που μου επιτρέπει να ξεπερνώ όλα αυτά που θα μπορούσαν να θεωρηθούν ελαττώματα».

Το μεγάλο όνειρο του «Ρίμπο» αυτή την χρονική στιγμή είναι η επιστροφή στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Αν και έχει πατήσει αισίως τα 33 έτη, γνωρίζει ότι αυτό το όνειρο μάλλον θα μείνει ανεκπλήρωτο: «Νιώθω ότι ακόμα είμαι σε καλή κατάσταση να παίξω με την σελεσάο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να με καλέσουν στην εθνική ομάδα , αλλά δουλεύω σκληρά για να τα καταφέρω. Θα δεχόμουν ακόμα και αν ήμουν αναπληρωματικός. Θα πάλευα για να κερδίσω μια θέση στην ομάδα, ακόμα και αν έπρεπε να ξεκινήσω από τον πάγκο».

Για το ενδεχόμενο εάν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο χορτάρι, τονίζει: «Δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για πολύ καιρό ακόμη. Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα. Γιατί όχι να μην παίξω στην Βραζιλία; Ξέρω ότι το τέλος της καριέρας μου είναι πολύ κοντά και λέω να περάσω όσο καλύτερα μπορώ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK