Ικανοποιημένος ο Τεν Κάτε
Ευχαριστημένος από τη νίκη και τη διαφαινόμενη πρόκριση και ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος εμφανίστηκε ο Χενκ τεν Κάτε στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως η ομάδα του θα παίζει επιθετικά... μέχρι να πάρει το πρωτάθλημα.
Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί, ελπίζω να τους άρεσε η εικόνα και να είναι δίπλα στην ομάδα και στην συνέχεια. Στόχος μας είναι να παίζουμε παντού επιθετικά, μέχρι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε όσο γίνεται στην Ευρώπη.
Έχουμε 27 παίκτες και κάποιοι ήταν εκτός αποστολής ή στον πάγκο. Ο Νίνης είναι πολύ μεγάλο ταλέντο, μαθαίνει γρήγορα, όμως έχει να μάθει ακόμη πολλά. Μου αρέσει όμως ο τρόπος ου μαθαίνει και ότι μαθαίνει γρήγορα.
Κανονικά η προετοιμασία πρέπει να κρατάει έξι εβδομάδες, κάποιοι παίκτες έχουν μόλις τρεις εβδομάδες προετοιμασία, οπότε είναι λογικό να παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης, όμως καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε 3-0 με κάποιους παίκτες να δείχνουν κουρασμένοι”.
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ντιναμό, Ράινερ Τσόμπελ, τόνισε: “Είναι το σωστό αποτέλεσμα το 3-0. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε στη ρεβάνς. Ημασταν άτυχοι σε κάποια σημεία, αλλά και τυχεροί. Θα παλέψουμε διπλά στον επαναληπτικό. Πάντα πιστεύω ότι υπάρχουν πιθανότητες στο ποδόσφαιρο, αλλιώς θα σας φώναζα για καφέ στην Τιφλίδα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην ομάδα μου”.