Ικανοποίηση από τη συγκομιδή

Ικανοποίηση από τη συγκομιδή
Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του αγώνα της εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Δανίας, βρίσκει τον Ιωνικό με ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών, οι οποίοι θα μπορούσε να είναι αρκετά περισσότεροι αν οι παίκτες της ομάδας της Νίκαιας ήταν περισσότερο προσεκτικοί και είχαν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ο μεγαλομέτοχος του Ιωνικού, Χρήστος Κανελλάκης ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ακράτητος για τη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή του Ιωνικού και κάνοντας μια αποτίμηση της μέχρι στιγμής πορείας της ομάδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

" Η ισοπαλία σε έναν εκτός έδρας αγώνα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, αν και μας άφησε μια πικρή γεύση λόγω της ανεκμετάλλευτης μεγάλης ευκαιρίας (δοκάρι) που έχασε ο Γκούτμαν στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης. Είναι πολύ σημαντικό ότι παραμένουμε αήττητοι έχοντας παίξει τρεις φορές εκτός έδρας και δύο στο γήπεδό μας. Είναι επίσης σημαντικό ότι χθες για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα διατήρησε ανέπαφη την εστία της, πράγμα που σημαίνει ότι βελτιωνόμαστε αμυντικά, αλλά αυτό δεν αρκεί καθώς θα πρέπει να σκοράρουμε κιόλας.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και αμφίρροπο καθώς βλέπουμε ότι σχεδόν όλες οι ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς, μαζεύουν βαθμούς. Συνεπώς εμείς θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας έτσι ώστε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να πραγματοποιήσουμε τον στόχο που έχουμε θέσει εξ αρχής και ο οποίος δεν είναι άλλος από το να πάμε καλύτερα απ ότι τα προηγούμενα χρόνια".

Την Δευτέρα, όσοι έπαιξαν χθες εναντίον του Ακράτητου έκαναν "χαλάρωμα" (μασάζ, υδρομασάζ, σάουνα κλπ) ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Για αύριο, ο Σάκης Τσιώλης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή (18.00) ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Ολυμπιακό, στο στάδιο Καραϊσκάκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK