Ικανοποίηση για Αλωνεύτη

Ικανοποίηση για Αλωνεύτη

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου


Μπορεί η Εθνική Κύπρου να ηττήθηκε εντός έδρας από την Ελβετία (3-1) στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκείνο όμως που χαροποίησε το Γιώργο Δώνη είναι η αγωνιστική κατάσταση του Στάθη Αλωνεύτη. Ο Κύπριος επιθετικός ήταν στις βασικές επιλογές του Άγγελου Αναστασιάδη πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ των γηπεδούχων. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής επέστρεψε την Πέμπτη στη θεσσαλική πόλη και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ΑΕΛ εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με την Καλλιθέα στο Αλκαζάρ.

Αυτός θα είναι το πρώτος εντός έδρας ματς των "βυσσινί" στην Α' Εθνική μετά από εννέα χρόνια και ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν. Ήδη από την Πέμπτη ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων με την κίνηση να είναι ικανοποιητική για το χρονικό περιθώριο που απομένει μέχρι τη σέντρα του αγώνα. Η διοίκηση της Λάρισας προκειμένου να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της εξέδωσε διευκρινιστικές οδηγίες για τον τρόπο αγοράς και τις τιμές των εισιτηρίων.

Αναλυτικά...


Διάθεση στη μπουτίκ του συλλόγου:
Παρασκευή: Πρωί-απόγευμα (ώρες καταστημάτων)
Σάββατο: ως τις 6μμ
Κυριακή: 10πμ-2μμ
Δευτέρα: ως τις 6μμ (εν συνεχεία στα εκδοτήρια του γηπέδου)

Τιμές:
Θύρα 3: 60 ευρώ
Θύρες 2-4: 30 ευρώ
Θύρες 10-11: 20 ευρώ
Θύρα 1: 6-15 ευρώ












*** Κυκλοφόρησε την Πέμπτη το επίσημο περιοδικό της ΑΕΛ περιλαμβάνοντας εκτενή συνέντευξη του τεχνικού Γιώργου Δώνη.

*** Στην Αθήνα θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο η ομάδα των νέων προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή (16:30) την αντίστοιχη της Καλλιθέας.



News 24/7

24MEDIA NETWORK