Ικανοποίηση για Σιλά

Ικανοποίηση για Σιλά
Ανεβάζει βαθμιαία ρυθμούς ο Ζαν Μαρί Σιλά. Ο Αφρικανός μέσος ικανοποίησε με την απόδοσή του τους ανθρώπους της Καλλιθέας και έδειξε ότι σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμος να προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα. Στο φιλικό ματς με τον Ιωνικό το Σάββατο, ο παίκτης θα έχει την ευκαιρίανα παίξει ακόμα περισσότερο.

Εν τω μεταξύ, στην Καλλιθέα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το στρατευμένο Κουτσοσπύρο. Ο πρώην επιθετικός της Παναχαϊκής, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Καβύλη Εβρου, δεν μπορεί να εξασφαλίσει άδεια, παρά τις ενέργειες της ομάδας. Ο παίκτης ήταν σκασμένος την Τετάρτη (χάνει προπονήσεις) αλλά πίστευε ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει εξασφαλίσει το πολυπόθητο...αδειόχαρτο.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές παίκτες συνέχισαν την Τετάρτη την προετοιμασίας τους για το ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Το πρωϊ έκαναν βάρη και το απόγευμα φυσική κατάσταση με τον Μλαντένοφ να βγάζει το λάδι στους παίκτες του. Την Πέμπτη, το πρόγραμμα προβλέπει αποκατάσταση. Μετά το φιλικό με τον Ιωνικό που θα γίνει το Σάββατο στις 4μμ στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, οι παίκτες θα έχουν διήμερο ρεπό.

***Την Παρασκευή στη ΓΑΔΑ, θα γίνει σύσκεψη των εκπροσώπων Πανιωνίου-Καλλιθέας για τη λήψη μέτρων κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Νέα Σμύρνη,

News 24/7

24MEDIA NETWORK