Ικανοποίηση Κωστίκου

Προπονητής του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της περιόδου θα είναι ο Γιώργος Κωστίκος. Αυτό που αναμενόταν, επιβεβαιώθηκε το πρωί της Πέμπτης μετά από ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ικανοποίηση Κωστίκου

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος

Προπονητής του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της περιόδου θα είναι ο Γιώργος Κωστίκος. Αυτό που αναμενόταν, επιβεβαιώθηκε το πρωί της Πέμπτης μετά από ανακοίνωση της ΠΑΕ. Το περιεχόμενο αυτής, είναι το ακόλουθο: "H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο κ. Γιώργος Κωστίκος θα είναι ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδος μέχρι το τέλος της περιόδου 2005-06"

Το γεγονός, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε, την ικανοποίηση του Ελληνα τεχνικού ο οποίος απερίσπαστος πια θα δουλέψει για την αγωνιστική πρόοδο του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Δικεφάλου θα έχει όλο το χρόνο στη διάθεσή του να περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες ενώ είναι φανερό ότι για τον ΠΑΟΚ ξημερώνει μία άλλη ημέρα.

Οσον αφορά το Θοδωρή Ζαγοράκη, ο αρχηγός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα. Μπορεί την Πέμπτη να περιορίστηκε σε μασάζ και χαλάρωμα αλλά την Παρασκευή θα προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και την Κυριακή θα ηγηθεί της προσπάθειας του ΠΑΟΚ για νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την Πέμπτη προπονήθηκαν κανονικά οι Εγκωμίτης και Σικαμπάλα ενώ για μία ακόμη μέρα οι Ανδράλας και Μέγκαχεντ δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Το δελτίο ειδήσεων νίκησε τον ΠΑΟΚ!

Στο Supesport καταλήγει τελικά η ζωντανή μετάδοση του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σαχτιόρ στην Ουκρανία. Αρχικά το ματς επρόκειτο να καλυφθεί από το MEGA. Στη συνέχεια όμως οι υπεύθυνοι του καναλιού άλλαξαν γνώμη αφού αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να αναβάλλουν το δελτίο ειδήσεων για το ματς. Ετσι το παιχνίδι κατέληξε στο συνδρομητικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK