Ικανοποίηση Ουγιέ για το "2 στα 2" της Λιόν

Ικανοποίηση Ουγιέ για το "2 στα 2" της Λιόν

Στις 15 πρώτες ημέρες του Champions League η Λιόν κατάφερε να συγκεντρώσει το απόλυτο των βαθμών που διεκδίκησε με αντιπάλους τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Ρόζενμποργκ και πλέον, φαντάζει ως το νούμερο 1 φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον έκτο όμιλο. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας, Ζεράρ Ουγιέ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Τροντχάιμ και ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς:

"Πριν από τρία χρόνια η Λιόν είχε πάρει ισοπαλία, 1-1 στο Τροντχάιμ. Με τη νίκη αυτή κάναμε ένα καθοριστικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση. Αποδεικνύεται ότι αυτή η ομάδα όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται όλο πιο ώριμη" , ήταν τα πρώτα λόγια του Γάλλου τεχνικού ο οποίος πρόσθεσε: "Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν άδικο. Απο'δω και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε κατ'αυτόν τον τρόπο και να δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας".

Στη συνέχεια, ο Ουγιέ δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποιον παίκτη απ'όσους χρησιμοποίησε στο ματς,δηλώνοντας ευχαριστημένος απ'όλους αλλά εξήρε την απόδοση εκείνων που αγωνίστηκαν στη μεσαία γραμμή για τις εξαιρετικές επιλογές και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ο αγώνας με τη Ρόζενμποργκ ήταν ο ενδέκατος επίσημος τη φετινή σεζόν για τη Λιόν, η οποίαπαραμένει αήττητη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK