Ικανοποίηση στην ομάδα

Ικανοποίηση στην ομάδα
Εμφανώς ικανοποιημένοι είναι στον Ιωνικό από το χθεσινό ματς με τον Παναθηναϊκό, που ήταν το πρώτο της ομάδας της Νίκαιας μπροστά στους φιλάθλους της. Δεν είναι μόνο ο βαθμός της ισοπαλίας απέναντι σε μια από τις μεγάλες ομάδες, αλλά, κυρίως, η εμφάνιση του Ιωνικού που ήρθε να διαλύσει τις αμφιβολίες που είχαν δημιουργηθεί μετά το ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Σάκης Τσιώλης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του δήλωσε ότι θέλει ο Ιωνικός να παίζει καλό ποδόσφαιρο και καθιέρωσε αμέσως το 4-3-3, τονίζοντας ότι στόχος είναι πάντα οι τρεις βαθμοί της νίκης απέναντι σε όλες τις ομάδες.

Εξάλλου, ο κόσμος ανταποκρίθηκε και είναι χαρακτηριστικό πως χθες παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν πήρε εισιτήρια, «κόπηκαν» 2.466 εισιτήρια, πράγμα που δείχνει ότι οι φίλαθλοι του Ιωνικού βρίσκονται κοντά στην ομάδα και είναι αποφασισμένοι να την ενισχύσουν σημαντικά.

Την Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, έκαναν «αποθεραπεία» (μασάζ, υδρομασάζ, σάουνα) ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του κ. Τσιώλη και των συνεργατών του. Τέλος, ο Κεντάλ Ουκάρ που τραυματίστηκε χθες στο «ζέσταμα» πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, έπαθε κάκωση μηνίσκου στο αριστερό γόνατο και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK