Ικάρντι: Απέρριψε Σ. Αραβία και σκέφτεται τη μεγάλη επιστροφή

Στην Γαλατάσαραϊ φέρεται πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του ο Μάουρο Ικάρντι σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Ικάρντι: Απέρριψε Σ. Αραβία και σκέφτεται τη μεγάλη επιστροφή
Ο Μάουρο Ικάρντι επί των ημερών του στην Παρί P PHOTO/FRANCOIS MORI

Εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ πραγματοποίησε ο Μάουρο Ικάρντι και πλέον επέστρεψε στην Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Αργεντίνος δεν υπολογίζεται από τους ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας ενώ ούτε και ο ίδιος φέρεται πως ψήνεται ιδιαίτερα να παραμείνει στην Παρί γι αυτό και ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ιδανίκα μένοντας ελεύθερος.

Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ικάρντι να εξετάζει προτάσεις από την Ιταλία, με την Μίλαν μάλιστα να φέρεται διατεθειμένη να καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ταυτόχρονα, ο αργεντίνος στράικερ φέρεται να είπε όχι σε πρόταση ύψους 25.000.000 ευρώ που δέχτηκε από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας γιατί σκέφτεται να επιστρέψει στην ομάδα που τον αναγέννησε.

Ο λόγος για την Γαλατάσαραϊ από την οποία ο Ικάρντι ζήτησε ένα συμβόλαιο κοντά στα 10.000.000 ευρώ ετησίως, με τους Τούρκους να μην μπορούν να του καταβάλουν το συγκεκριμένο ποσό λόγω Financial Fair Play και να ψάχνουν χορηγούς για να καλύψουν τις απαιτήσεις του.

Μόνο απίθανο δεν είναι πάντως να πετύχουν το στόχο τους και να καταφέρουν να πετύχουν τη μεγάλη επιστροφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Κλοπ για την μεσοεπιθετική γραμμή

Τότεναμ: Συνεχίζεται η ανοικοδόμηση του Ποστέκογλου, παίρνει και αμυντικό

Μπάγερν: Ολοκληρώθηκε το μπαμ στο κέντρο της άμυνας

News 24/7

24MEDIA NETWORK