ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηλυσιακός – Αν. Καρδίτσας 0-0

Στο 0-0 έμειναν το Σάββατο (28/07) Ηλυσιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι. Το ματς χωρίστηκε σε τρία 30λεπτα και οι τεχνικοί των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να βγάλουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Ηλυσιακός – Αν. Καρδίτσας 0-0
Στο
0-0 έμειναν το Σάββατο (28/07)
Ηλυσιακός και
Αναγέννηση Καρδίτσας σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι. Το ματς χωρίστηκε
σε τρία 30λεπτα και οι τεχνικοί των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να βγάλουν πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Μεγάλυτερη ευκαιρία του ματς ήταν αυτή του 52ου λεπτού όταν και ο Μίλεν Πέτκοφ αστόχησε από τα έντεκα βήματα. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει για τους “κιτρινόμαρους” ο Ρέιζερ.

Για τον Ηλυσιακό αγωνίστηκαν:

Στο πρώτο 30λεπτο: Ιβανόφ, Ντάγκας (16? Μάριαν), Βελίκοφ, Κουρτεσιώτης, Μπελεβέντης, Μανωλιάδης, Τσεβρεντζής, Πατσιαβούρας, Χώνος, Κάμπας και Κωστέλλος

Στο δεύτερο 30λεπτο: Οικονόμου, Βελίκοφ, Μάριαν, Αντωνόπουλος, Ψαρρής, Τσεμπερίδης, Μαρκομιχάλης, Νάστος, Πάεζ, Πετκόφ και Ρέιζερ

Στο τρίτο 30λεπτο: Βενιαμίν, Καρακώστας, Τσικτσίρης, Αντωνόπουλος, Κοντής, Ασημάκης, Χήρας, Γκουιντούτσι, Σωτηρόγλου, Πάεζ και Νάστος

Για την Αναγέννηση Καρδίτσας έπαιξαν οι:

Μπρέλλας, Παπαμαργαρίτης, Αμαραντίδης, Στεργιάτος, Αγγέλης, Μεσιακάρης, Κοτζαφίλιος, Χατζηρίζος, Μπουντούρης, Λάζορικ, Τρούπκος, Παλαιογιώγος, Δούκας, Γιώτας, Τρούμπιν, Παπαθανασίου, Διαμαντόπουλο, Βενέτης και Κατσέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK