ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηλυσιακός και μετά …Πήλιο

Ένα ακόμα τεστ …ξεμουδιάσματος για την ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό σε κεκλεισμένων των θυρών φιλική αναμέτρηση. Όλους τους παίκτες θέλει να δει ο Δέλλας.

Ηλυσιακός και μετά …Πήλιο

Ο κεκλεισμένων των θυρών φιλικός αγώνας με τον Ηλυσιακό στα Σπάτα θα είναι το τελευταίο τεστ της ΑΕΚ πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «Ένωσης». Το φιλικό της Τρίτης προσφέρεται περισσότερο για ξεμούδιασμα δεδομένου του γεγονότος ότι ο αντίπαλος της ΑΕΚ απαρτίζεται από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας του.

Όπως όλα δείχνουν, θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές όπως συνέβη στον αγώνα της Ξάνθης με τον Έλληνα τεχνικό να θέλει να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του στο σύνολό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK