Ημερήσια διάταξη

Μόνο ο ένας στους τρεις... χαίρεται αλλά καιρός για εφησυχασμό δεν υπάρχει. Άπαντες στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως ο Σόλιντ έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης, την ώρα που ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του εν όψει ΠΑΟΚ. Ματς Κυπέλλου με σημαντικές απουσίες για την ΑΕΚ, η οποία ψάχνει για γυμναστή.

Ημερήσια διάταξη

Μόνο ο ένας στους τρεις... χαίρεται αλλά καιρός για εφησυχασμό δεν υπάρχει. Άπαντες στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν πως ο Σόλιντ έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης, την ώρα που ο Παναθηναϊκός αρχίζει την προετοιμασία του την Τρίτη εν όψει ΠΑΟΚ (Κυριακή). Ματς Κυπέλλου με σημαντικές απουσίες για την ΑΕΚ.

Θεωοδωρίδης: "Ασφαλής ο Σόλιντ"

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού δεν συνεπάγονται την ύπαρξη θέματος προπονητή. Το προαναφερθέν προκύπτει από τη στάση που κρατούν άπαντες στη ΠΑΕ, ενώ η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος Σάββα Θεοδωρίδη το μεσημέρι της Τρίτης.

ΑΕΚ: Με απουσίες στα Γιάννινα, τέλος ο Αρόζο

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μπαίνει στο αρχείο, δεδομένου ότι οι υποχρεώσεις "τρέχουν". Η ΑΕΚ, φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Ιωαννίνων το απόγευμα της Τετάρτης (16:00) σε μονό αγώνα με φόντο την πρόκριση στον πέμπτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος και καιρός για εφησυχασμό δεν υπάρχει.

Πρόβλημα με Κονσεϊσάο

Επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευματης Τρίτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Δευτέρας. Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι είδε τον Βαγγέλη Μάντζιο να προπονείται δίχως ιδιαίτερα προβλήματα (μερικά "τσιμπήματα") και μέχρι τον Κυριακή τον περιμένει να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς της 8ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αυτός όμως που προβληματίζει, είναι ο Φλάβιο Κονσεϊσάο. Ο Βραζιλιάνος μέσος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις οι οποίες προέρχονται από κούραση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK