Ιμπραχίμοβιτς: "Είμαι ζωντανός θρύλος"

Η βράβευση στη γενέτειρά του, το Μάλμε, οδήγησε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη συνήθη -για τον ίδιο- υπερβολή. "Είμαι ζωντανός θρύλος", σχολίασε... ταπεινά ο Σουηδός άσος, αναφερόμενος στην τιμή που του έκαναν οι συμπατριώτες του.

Ιμπραχίμοβιτς: "Είμαι ζωντανός θρύλος"

Ο 30χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε στη Σουηδία με αφορμή τις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ταξίδεψε μέχρι το Μάλμε όπου το "Σουέντμπανκ Στάντιον" θα φιλοξενήσει το ματς κόντρα στο Καζακστάν. Οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να τιμήσουν το "καμάρι" της πόλης με μία θέση στο "δρόμο της δόξας" που βρίσκεται έξω από το γήπεδο, ένα μνημείο που αφορά όσους δημότες της πόλης έχουν πετύχει στον αθλητικό χώρο.

"Είναι σπουδαία τιμή. Σημαίνει ότι έχω κάνει κάτι κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Συνήθως δεν μπορείς να πεις ότι έγινε θρύλος πριν το θάνατό σου. Αλλά εγώ είμαι ζωντανός θρύλος, τουλάχιστον στο Μάλμε", εξήγησε ο Ιμπραχίμοβιτς στο γαλλικό αθλητικό περιοδικό "France Football".

Ένας Σουηδός δημοσιογράφος ρώτησε τον διεθνή άσο και για τους πανηγυρισμούς του μετά από τα τέρματα που σημειώνει, οι οποίοι συνήθως δεν περιλαμβάνουν την έκφραση κάποιας χαράς, κάνοντας συγκρίσεις με την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Σε κατάλαβα, προσπαθείς να με συγκρίνεις με κάποιον άλλον. Δεν μπορείς να με συγκρίνεις μαζί του. Όταν σκοράρω μετά από 27 δευτερόλεπτα (σ.σ. όπως συνέβη κόντρα στη Λιλ), υπάρχουν ακόμα 89 λεπτά αγώνα. Προτιμώ να εκφράζω τη χαρά μου μετά το παιχνίδι, επειδή όλα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα", απάντησε ο Σουηδός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK