Ιμπραχίμοβιτς: Ο Ζλάταν σταμάτησε αλλά έχει ανοιχτή πρόσκληση επιστροφής στη μεγάλη του αγάπη

Την επιθυμία του να δει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να επιστρέφει στην Μίλαν από όποιο πόστο θέλει εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Στέφανο Πιόλι.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts after his last game for the club at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποθεώνεται AP

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 42 του χρόνια πήρε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει να φλερτάρει με την επιστροφή στην μεγάλη του αγάπη.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Σουηδό στράικερ να βρίσκεται σε επαφές με την Μίλαν και να εξετάζει την επιστροφή του από άλλο πόστο στην ιταλική ομάδα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αλλά ο προπονητής των Ροσονέρι, Στέφανο Πιόλι, τον κάλεσε να επιστρέψει.

Συγκεκριμένα, ο Πιόλι δήλωσε δημόσια πως θέλει να δει τον Ζλάταν να επιστρέφει στην ομάδα από όποιον ρόλο θέλει αυτός καθώς η παρουσία του μόνο καλό μπορει να κάνει στο γενικότερο κλίμα της ομάδας.

"...Ξέρετε πόσο αγαπώ τον Ζλάταν. Δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα να τον δω να επιστρέφει από οποιοδήποτε πόστο, σε περίπτωση βέβαια που και ο ίδιος το θέλει..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK