ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραΐμοβιτς για Γκουαρδιόλα: “Θα τον βγάλω νοκ άουτ”

Άγνωστες πτυχές της άγριας κόντρας που είχαν Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς και Πεπ Γκουαρδιόλα όταν συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ο ισπανικός Τύπος.

Ιμπραΐμοβιτς για Γκουαρδιόλα: “Θα τον βγάλω νοκ άουτ”
“Πείτε στον Γκουαρδιόλα ότι, αν τον συναντήσω, θα τον βγάλω νοκ-άουτ”. Αυτό φέρεται να είπε, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό “Ona”, ο
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, λίγο πριν αποχωρήσει για τη Μίλαν.

Η νέα αποκάλυψη σχετικά με την “ταραχώδη” σχέση μεταξύ του Σουηδού επιθετικού και του προπονητή των “μπλαουγκράνα” αναβίωσε μέσα από τις σελίδες της καταλανικής εφημερίδας “Mundo Deportivo”. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Ιμπραΐμοβιτς διέκοψε ξαφνικά τις διαπραγματεύσεις, όταν το μόνο που απέμενε ήταν να βάλει την υπογραφή του.
Δεν υπογράφω” είχε πει ο ποδοσφαιριστής στους παράγοντες της Μπαρτσελόνα, προκαλώντας φόβους ότι η μεταγραφή όδευε προς ναυάγιο. ” Θα το κάνω μόνο αν διαμηνύσετε κάτι στον Γκουαρδιόλαείχε προσθέσει. Όταν ρωτήθηκε τι ήταν αυτό, απάντησε: Αυτό που θέλω να του πω είναι ότι εδώ, στην Καταλονία, δεν μπορώ, αλλά, αν τον συναντήσω σε κάποιο άλλο μέρος της Ευρώπης, θα τον βγάλω νοκ άουτ.

Η ισπανική εφημερίδα έσπευσε πάντως στη συνέχεια να διευκρινίσει ότι ” τα λόγια του ήταν πιθανώς μεταφορικά και μίλησε από αθλητικής απόψεως, όχι κυριολεκτικά. Δείχνουν όμως με σαφήνεια σε ποιο σημείο είχε φτάσει η κόντρα μεταξύ του Ιμπραϊμοβιτς και του Γκουαρντιόλα“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK