ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιμπραΐμοβιτς: “Πρέπει να μάθω σε κάποιους σουηδικά”

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διέψευσε τις δηλώσεις του περί προ ημερών δηλώσεις του περί αποχώρησης του από την ενεργό δράση, λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι θα πρέπει μάθει σε κάποιους; σουηδικά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Ιμπραΐμοβιτς: “Πρέπει να μάθω σε κάποιους σουηδικά”

“Δεν είμαι στεναχωρημένος. Θα πρέπει να μάθω στους; ανθρώπους σουηδικά γιατί δεν καταλαβαίνουν τι είπα στη συνέντευξη. Είμαι καλά και το έχω δείξει στο γήπεδο”, ήταν τα λόγια του επιθετικού της Μίλαν μετά το 2-0 επί της Πλζεν.

Πριν από δύο εβδομάδες είχαν κυκλοφορήσει στον Τύπο δηλώσεις του “Ίμπρα”, σύμφωνα με τις οποίες δήλωνε γερασμένος και κουρασμένος από το ποδόσφαιρο, με τον εκπρόσωπό του να τις διαψεύδει λίγες ημέρες αργότερα.

Το γκολ απέναντι στους Τσέχους ήταν το δεύτερο συνεχόμενο για τον Σουηδό επιθετικό στην εφετινή διοργάνωση. Ο ίδιος επέλεξε να ασχοληθεί μόνο με το ομαδικό κομμάτι στις δηλώσεις του: “ Νομίζω ότι παίξαμε καλά και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε. Δεν αντέχουμε να χαλαρώσουμε, πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και ελπίζω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι”.

Στη Μίλαν και ειδικά στον προπονητή της Μαξ Αλέγκρι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και για τον Ταγέ Ταϊβό. Ο Νιγηριανός πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή του και ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK