Ινιέστα: "Πρωτάθλημα ή όχι, η ομάδα θέλει αλλαγές"

Την ανάγκη της Μπαρτσελόνα για ριζικές αλλαγές, ενόψει καλοκαιριού τόνισε ο Αντρές Ινιέστα, είτε κατακτήσει το πρωτάθλημα, είτε όχι. Ενώ σύμφωνα με τον Χαβιέρ Μασκεράνο, το παιχνίδι με την Ατλέτικο θα είναι το τελευταίο για πολλούς.

Ινιέστα: "Πρωτάθλημα ή όχι, η ομάδα θέλει αλλαγές"

Για το μέλλον της Μπαρτσελόνα μίλησε ο Αντρές Ινιέστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Ole". Σύμφωνα με τον Ισπανό μέσο, η ομάδα πέρασε αρκετά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά χρειάζονται αρκετές αλλαγές ενόψει καλοκαιριού: "Αποτύχαμε σαν ομάδα. Κάποιες φορές δεν πάνε όλα όπως τα θες. Οι αλλαγές είναι αναγκαίες, είτε βγούμε πρωταθλητές, είτε όχι".

Όσον αφορά τον νυν προπονητή του "Τάτα" Μαρτίνο, ο Ινιέστα δήλωσε: "Για μένα, ο προπονητής μας είναι ο καλύτερος και θα ήθελα πολύ να συνεχίσει. Η πρώτη χρονιά είναι πάντα δύσκολη για όλους. Το να είσαι στην Μπαρτσελόνα σημαίνει παράλληλα και συνεχής κριτική και μεγάλες απαιτήσεις. Δεν βγαίνουν πάντα αυτά που θες, αλλά πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς".

Ενώ τέλος, θέλησε να επιβραβεύσει και τον Ντιέγκο Σιμεόνε για την εξαιρετική του δουλειά στην Ατλέτικο: "Τον θαυμάζω. Τους δίνω συγχαρητήρια για τη φετινή τους πορεία. Υπάρχει ένα δέσιμο μεταξύ του Σιμεόνε, των παικτών και των φιλάθλων, κάτι που πιστεύω είναι πολύ σημαντικό".

Ινιέστα: "Πρωτάθλημα ή όχι, η ομάδα θέλει αλλαγές"

Παράλληλα, την ίδια γνώμη με τον Ινιέστα όσον αφορά τις αλλαγές που ενδέχεται να γίνουν στο σύλλογο, φαίνεται να έχει και ο Χαβιέρ Μασκεράνο, ο οποίος μετά την λευκή ισοπαλία κόντρα στην Έλτσε, δήλωσε: "Το επόμενο ματς κόντρα στην Ατλέτικο θα είναι πολύ μεγάλης σημασίας. Θα πρέπει να απολαύσουμε αυτή τη βδομάδα μέχρι τον αγώνα, ο οποίος μπορεί να είναι και ο τελευταίος για αρκετούς παίκτες του συλλόγου. Τι καλύτερο από το να πεις αντίο με έναν τίτλο".

Διαβάστε ακόμη:

Μαρτίνο: "Καλά κάνουν και μιλάνε με Λουίς Ενρίκε"

News 24/7

24MEDIA NETWORK