Ιντέγε ρώτησες τον Τέβες;

Ούτε 3 μήνες δεν έκλεισε στην Κίνα ο Κάρλος Τέβες και ήδη φέρεται να είναι δυστυχισμένος στη νέα του ομάδα, με δημοσίευμα να τον συνδέει ακόμα και με επιστροφή του στην Boca Juniors.

Ιντέγε ρώτησες τον Τέβες;
tevez

Στις 29 Δεκεμβρίου, ο Κάρλος Τέβεζ ανακοινώνεται από την Σανγκάη Σένουα, με τον Αργεντινό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που άγγιζε σύμφωνα με πληροφορίες τα 41 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, κάνοντάς τον με αυτόν τον τρόπο, τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στο κόσμο.

Ο 33χρονος όμως, δε φαίνεται να εντυπωσιάζεται από τα χρήματα των Κινέζων και θέλει να γυρίσει στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς. Αυτό επικαλείται σε δημοσίευμά της η αργεντίνικη εφημερίδα “Ole”, που αναφέρει πως ο έμπειρος επιθετικός δεν έχει συνηθίσει τη ζωή στη Σανγκάη, με την εφημερίδα να το συνδέει άμεσα αυτό με μία ενδεχόμενη επιστροφή του στην Αργεντινή.

Ιντέγε ρώτησες τον Τέβες;

Ο ατζέντης όμως του Τέβες, έσπευσε να “σβήσει τη φωτιά” λέγοντας πως ο πελάτης του είναι ευχαριστημένος και δεν πάει πουθενά, ενώ η Μπόκα για να μπορέσει να τον αποκτήσει πρέπει να βγάλει από την τσέπη της ένα αρκετά μεγάλο ποσό (που δεν μπορεί να καλύψει ο σύλλογος) για να τον φέρει πίσω.

News 24/7

24MEDIA NETWORK