Ιντερ - Αρτμέντια

Ιντερ - Αρτμέντια
Σε αγώνες του επιπέδου Champions League αποφεύγεται να δίνεται ο τίτλος του φαβορί και του αουτσάιντερ λόγω του απρόβλεπτου της διοργάνωσης. Μία από τις ομάδες που έχει βοηθήσει τα μέγιστα τη φετινή σεζόν ώστε αυτό το…απρόβλεπτο να γίνει ακόμη συχνότερο ως φαινόμενο, είναι η Αρτμέντια Μπρατισλάβα η οποία όμως, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής έχει τη δυσκολότερη αποστολή της ιστορίας της αφού τίθεται αντιμέτωπη με την Ιντερ στο Μιλάνο.

Το γεγονός ότι οι «νερατζούρι» θέλουν τη νίκη ώστε να σφραγίσουν την πρωτιά και φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση μία αγωνιστική πριν το τέλος, τους καθιστά ως το θεωρητικό «αφεντικό» της αναμέτρησης με τους άπειρους, πλην ικανότατους Σλοβάκους.

Η Αρτμέντια θα προσπαθήσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες κατάκτησης βαθμού που της αναλογούν έτσι ώστε την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της, υποδεχόμενη την Πόρτο, να διεκδικήσει, ακόμη και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στις 16 κορυφαίες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ιντερ θα εκτίσει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών που της είχαν επιβληθεί από το αρμόδιο όργανο της Uefa για τα επεισόδια στον περυσινό επαναληπτικό προημιτελικό της διοργάνωσης, κόντρα στη Μίλαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK