Ιντερ: Δυσαρέσκεια Τόλντο

Ιντερ: Δυσαρέσκεια Τόλντο

Ο παραγκωνισμός του Φρανσέσκο Τόλντο στην Ιντερ έχει καθυστερήσει την επιστροφή του διεθνή Ιταλού πορτιέρο στην Εθνική ομάδα της χώρας. Ο τραυματισμός του Τζιανλουίτζι Μπουφόν φάνταζε ως η ιδανικότερη ευκαιρία για τον Τόλντο να υπερασπιστεί την εστία της "σκουάντρα ατζούρα", αλλά το γεγονός ότιο προπονητής των "νερατζούρι", Ρομπέρτο Μαντσίνι δείχνει εμπιστοσύνη στον Βραζιλιάνο Ζούλιο Σέζαρ, άφησε τον Τόλντο εκτός επιλογών του Μαρσέλο Λίπι. Τα τελευταία γεγονότα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Τόλντο:

"Δεν αισθάνομαι υποδεέστερος του Σέζαρ. Βέβαια, είναι νέος και από τη στιγμή που προορίζεται για βασικός τερματοφύλακας της Ιντερ πρέπει να αποκτήσει εμπειρίες. Αν η Ιντερ με είχε ενημερώσει για τις προθέσεις της από την αρχή της σεζόν, θα είχα κάνει διαφορετικές επιλογές. Δυστυχώς, όμως μου είπαν άλλα πράγματα. Εχω πει στο παρελθόν ότι δεν αγωνίζομαι για λόγους τακτικής κι ελπίζω να μην υπάρχει κάποια εμπάθεια στο πρόσωπό μου" , ήταν τα λόγια του Ιταλού γκολκίπερ ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στηναπόκτηση του Βάλτερ Σάμουελ:

"Η αμυντική μας γραμμή τη φετινή σεζόν είναι σαφώς πιο ισχυρή. Ο Σάμουελ την έχει ενδυναμώσει. Μακάρι να είχα μία άμυνα σαν κι αυτή μπροστά μου τα προηγούμενα χρόνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK