Ίντερ: Εφαρμόζει με την Τσέλσι την τακτική Ρεάλ, στην υπόθεση Λουκάκου

Μετά από την ολοκλήρωση του Champions League αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οι Ίντερ και Τσέλσι για την υπόθεση του Ρομέλου Λουκάκου.

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after he scored his side's first goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Feb. 18, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λουκάκου πανηγυρίζει AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Την μεγάλη έκπληξη έχει κάνει η Ίντερ στο φετινό Champions League καθώς πήρε την μεγάλη πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στη Μίλαν και πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας έχουν ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες ανανέωσης αρκετών συμβολαίων και πλέον τηρούν στάση αναμονής για το μεγάλο τους αστέρι.

Ο λόγος για τον Ρομέλου Λουκάκου, για τον οποίο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναμένεται να γίνουν συζητήσεις με την Τσέλσι μετά από τον τελικό του Champions League, καθώς επικρατεί η άποψη πως μέχρι τότε η ομάδα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη στις υποχρεώσεις της.

Πάντως, ο Ιντζάγκι έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει τον Λουκάκου στο ρόστερ και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με την αγορά του ποδοσφαιριστή πάντως να μοιάζει άπιαστο όνειρο καθώς οι απαιτήσεις της Τσέλσι ξεπερνούν τα 70.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως την επιλογή να μην συζητήσει με την Ντόρτμουντ πριν από την ολοκλήρωση της Bundesliga έκανε και η Ρεάλ Μαδρίτης με την περίπτωση του Τζουντ Μπέλιγχαμ, υπόθεση η οποία φέρεται πως έχει μπει στη τελική ευθεία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Σίτι κάνει το μεγαλύτερο δώρο στους διεκδικητές του Ζοάο Κανσέλο

Μπάγερν: Τα οκτώ ανοιχτά μέτωπα μετά από την κατάκτηση της Bundesliga

Πόσα χρήματα παίρνουν οι ισπανικές ομάδες ανάλογα με τη θέση που θα τερματίσουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK