Ιντερ και ιταλική λίγκα τιμωρούν τον Ματεράτσι

Ιντερ και ιταλική λίγκα τιμωρούν τον Ματεράτσι
Ο Μάρκο Ματεράτσι μπορεί να μην αγωνίστηκε στον αγώνα της Ιντερ με την Σιένα, αλλά κινδυνεύει με τιμωρία, η οποία θα...πέσει τόσο από την ομάδα του, όσο και την ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Ο διεθνής αμυντικός της Ιντερ συνεπλάκη με τον Μπρούνο Τσιρίλο κατά την έξοδο των δύο ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο του "Σαν Σίρο", με τους δύο παίκτες να μετατρέπουν σε ρινγκ την φισούνα.

Λίγο αργότερα ο Τσιρίλο έκανε την εμφάνιση του στην ιταλική τηλεόραση με το πρόσωπο του να έχει σημάδια μάχης και δήλωσε: "Αυτά που βλέπεται μου τα έκανε ο Ματεράτσι. Θέλω να το πω σε όλους, αλλά ούτως ή άλλως γνωρίζουν άπαντες τι άτομο είναι. Όταν αποχωρούσαμε από το τούνελ μου επιτέθηκε ξαφνικά και με κτύπησε στο πρόσωπο. Δεν είχα την δυνατότητα να αντιδράσω", δήλωσε εμφανώς πειραγμένος από το συμβάν ο Ιταλός αμυντικός, ο οποίος δεν σταματούσε να κατηγορεί τον Ματεράτσι.

Ο τελευταίος από την πλευρά του αποκάλυψε ότι ήταν απλώς μια παρεξήγηση και πως ο Τσιρίλο ήταν αυτός που τον προκάλεσε μέσα στην φισούνα. Οι απόψεις του δεν έδειξαν να απασχολούν τον νέο πρόεδρο της Ιντερ, Τζιακίντο Φακέτι, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα τιμωρήσει τον Ιταλό αμυντικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK