Ιντερ: Κρυψίνους ο Αντριάνο

Ιντερ: Κρυψίνους ο Αντριάνο

Στην επιφάνεια της δημοσιότητας αναδύθηκαν οι διαπραγματεύσεις του υπεραστέρα της Ίντερ, Αντριάνο, με τους ιθύνοντες της Τσέλσι για τη μετακίνηση του στο Στάμφορντ Μπρίτζ.

Ο σύλλογος του Μιλάνου αντάμειψε την υπομονή του διεθνούς Βραζιλιάνου, επεκτείνοντας, την προηγούμενη εβδομάδα, το συμβόλαιο του για πέντε έτη, με νέους ευνοϊκότερους όρους.
Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι τις σχέσεις Ίντερ και Αντριάνο δεν διακρίνει η εχεμύθεια, αφού ο ίδιος παραδέχθηκε ότι πριν τοποθετήσει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, είχεπροβεί σε προχωρημένες συζητήσεις με το σύλλογο του δυτικού Λονδίνου, με το ύψος της συμφωνίας να κυμαίνεται στο "αχανές" ποσό των 70 εκατομμυρίων λιρών.

Ο σέντερ φορ των "νερατζούρι", αποκάλυψε: " Ο μάνατζερ μου είχε κάποιες συναντήσεις μαζί τους, ωστόσο πρέπει να παραδεχθώ ότι σταμάτησα να το σκέφτομαι ", εξηγώντας τους λόγους: " Έχω αφομοιωθεί πλήρως στο Ιταλικό ποδόσφαιρο και οδεύω προς την πρώτη μου συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρω τα πάντα φεύγοντας. Επίσης ήθελα να έχω συνέχεια με τον ίδιο σύλλογο και συνειδητοποίησα ότι νιώθω καλά εδώ ", καταλήγοντας στον απώτατο στόχο του: " Θέλω να αφήσω το "σημάδι" μου και να κερδίσω τίτλους για την Ίντερ ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK