Ίντερ Μαϊάμι: Ο Μπέκαμ ονειρεύεται και σημαία της Ρεάλ στο πλευρό του Μέσι

Τον Λούκα Μόντριτς θέλει να κάνει συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι και της υπόλοιπης παροικίας της Μπαρτσελόνα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κροατία.

El argentino Lionel Messi, del Inter Miami, festeja tras anotar ante el Union de Filadelfia en las semifinales de la Leagues Cup, el martes 15 de agosto de 2023 (AP Foto/Chris Szagola)
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι AP

Δεν σταματά να εξετάζει ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι η Ίντερ Μαϊάμι καθώς λίγο μετά από την βόμβα μεγατόνων με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έφερε μαζί του και τους Σέρχιο Μπούσκετς και Τζόρντι Άλμπα, σχεδιάζει να φέρει και άσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος για τον Λούκα Μόντριτς ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του μέχρι το καλοκαίρι του 2024 όταν και θα κλείσει οριστικά, όπως όλα δείχνουν, ο κύκλος του με τους Μερένχες.

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, ο Κροατής θα ήθελε να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και δεν αποκλείεται να ζητήσει να αποχωρήσει ακόμα και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι πιο επίσημο αλλά η Ίντερ Μαϊάμι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή είτε για τον χειμώνα, είτε για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ομάδα από την Σαουδική Αραβία κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 200.000.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια στον Κροάτη εισπράττοντας όμως άμεσα την αρνητική του απάντηση καθώς ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ πρώτα του έδωσε 47 εκατ. για να κάθεται στον πάγκο και τώρα του χαρίζει πόστο στις ακαδημίες της

Ρεάλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Φλορεντίνο Πέρεθ για αντι- Αντσελότι

Ρόμα: Χρησιμοποιεί παιδί των ακαδημιών της Τσέλσι για να αγοράσει τον Λουκάκου

News 24/7

24MEDIA NETWORK