Ίντερ: Μετά την πώληση Μπρόζοβιτς, κάνει το κόλπο γκρόσο με Λουκάκου

Νέες προσπάθειες για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου αναμένεται να κάνει το ερχόμενο διάστημα η Ίντερ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Τι προτείνουν οι Ιταλοί.

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after he scored his side's first goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Udinese at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Saturday, Feb. 18, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λουκάκου πανηγυρίζει AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Τον Ρομέλου Λουκάκου θέλει να κάνει δικό της η Ίντερ και παρά το "ναυάγιο" των πρώτων διαπραγματεύσεων ετοιμάζεται να επιστρέψει εντός των επόμενων ημερών με νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ίντερ εκμεταλλευόμενη τα έσοδα από την πώληση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς στην Αλ Νασρ, αλλάζει την πρόταση της για να καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Λουκάκου.

Έτσι, ναι μεν θα ζητήσει από την Τσέλσι τον εκ νέου δανεισμό του Βέλγου αλλά με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίστει ακόμα που θα κυμαίνεται, αν και οι μπλε του Λονδίνου δεν αναμένεται να ρίξουν τις απαιτήσεις τους κάτω από τα 50.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ζόρζε Μέντες γιατί το έκανες αυτός; Μπερδεμένη η Ατλέτικο με τη στάση του μεγαλοατζέντη

Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο έπεισε τον "Τούρκο Μέσι" και οι μπλαουγκράνα έκλεισαν ειδικό deal ελέω FFP

Σίτι, μεταγραφές: Μεγάλο αστέρι των "Πολιτών" θέλει να φύγει, το σκέφτεται ο Πεπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK