Ίντερ: Τι ζητάει ο Σκρίνιαρ και τι του δίνει η Παρί για να τον αρπάξει

Στο κέντρο της επικαιρότητας όσον αφορά στο ρεπορτάζ της Ίντερ βρίσκεται ο αρχηγός Μίλαν Σκρίνιαρ που δεν ανανεώνει.

Slovakia's Milan Skriniar celebrates after scoring his side's second goal during the Euro 2020 soccer championship group E match between Poland and Slovakia at Gazprom arena stadium in St. Petersburg, Russia, Monday, June 14, 2021. (Kirill Kudryavtsev/Pool via AP)
Ο Μίλαν Σκρίνιαρ πανηγυρίζει γκολ με την εθνική του ομάδα KIRILL KUDRYAVTSEV/POOL VIA AP

Δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή ώστε η Ίντερ να καταφέρει να κρατήσει τον Μίλαν Σκρίνιαρ στην ομάδα. Το συμβόλαιο του πρώην αμυντικού της Σαμπντόρια εκπνέει και οι Μιλανέζοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν τον αρχηγό τους και πληρώνουν καλά, όχι καλύτερα από την Παρί όμως.

Τα ιταλικά μίντια αναφέρουν πως οι Νερατζούρι έφτασαν στα 6,5 εκατ. ευρώ συνολικό πακέτο το χρόνο μαζί με τα μπόνους, όμως ο Σκρίνιαρ αρνήθηκε μέσω των εκπροσώπων του. Ο Σλοβάκος φέρεται να θέλει 6,5 εκατ. ευρώ καθαρά στην τσέπη του συν τα μπόνους ξεχωριστά.

Από την άλλη η Παρί που καραδοκεί για να τον πείσει να μετακομίσει στην Γαλλία, δίνει στον παίκτη 9.000.000 ευρώ σύμφωνα πάντα με τον διεθνή Τύπο. Η διαφορά μεγάλη, αλλά ο Σκρίνιαρ δεν έχει κλείσει προς το παρόν την πόρτα στην Ίντερ.

Διαβάστε περισσότερα

Ντόντσιτς: Το 6Χ6 ΤΑΝΚ του Λούκα σφυρηλατήθηκε στην κόλαση και κοστίζει πολλά

Ο παίκτης που έζησε την απόλυτη τραγωδία: Ήταν το κορόιδο στο rondo Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Ράμος

Ρονάλντο, αδιανόητη σύμπτωση ή φτιαχτό; Τι συνέβη όταν σκόραρε το δεύτερο με την Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK