Ίντερ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-2

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκμεταλλεύτηκε την αδιαφορία και την κακή κατάσταση της Ίντερ και πήρε μία μεγαλειώδη πρόκριση μέσα στο Μιλάνο με σκορ 1-2. Ευνοήθηκαν και από την ισοπαλία της Λιλ με την Τράμπζονσπορ οι Ρώσοι, οι οποίοι περνάνε για πρώτη φορά στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης.

CSKA Moscow's Ivorian forward Seydou Doumbia (L) is congratulated by teammates during the Champions League match Inter Milan vs CSKA Moscow on December 7, 2011 in San Siro Stadium in Milan. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN (Photo credit should read OLIVIER MORIN/AFP/Getty Images)
CSKA Moscow's Ivorian forward Seydou Doumbia (L) is congratulated by teammates during the Champions League match Inter Milan vs CSKA Moscow on December 7, 2011 in San Siro Stadium in Milan. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN (Photo credit should read OLIVIER MORIN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Κλαούνιο Ρανιέρι ξεκούρασε τον Σέζαρ, ενώ δεν είχε τους τραυματίες Σάμουελ, Σνάιντερ και Μαϊκόν. Με όλα του τα όπλα παρέταξε την ομάδα του ο Σλούτσκι, αφού και ο Ιγκνάσεβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο.

Οι Ρώσοι ήθελαν τη νίκη και ξεκίνησαν πιο επιθετικά τον αγώνα. Ο Ντούμπια είχε την πρώτη καλή φάση, αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Σάμουελ. Ο Καστελάτσι επενέβη εξαιρετικά σε προσπάθεια του Βάγκνερ Λοβ και στο κόρνερ που ακολούθησε έσωσε προσπάθεια του Βραζιλιάνου πάνω στη γραμμή. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έχασε επίσης δύο κεφαλιές από καλή θέση και το 0-0 του ημιχρόνου δεν άλλαξε αφού από πλευράς Ίντερ οι προσπάθειες του Μιλίτο δεν καρποφόρησαν.

Mε την έναρξη της επανάληψης ο Ρανιέρι έκανε δύο αλλαγές, αλλά δεν άλλαξε το πρόσωπο της ομάδας του. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκονταν συχνότερα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό για να φθάσει στο γκολ.

Στο 50’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Ντούμπια στο 50’, αλλά στην επόμενη φάση η άμυνα τους «κόλλησε» και ο Καμπιάσο σκόραρε από κοντά μετά από εξαιρετική επέμβαση του Γκομπούλοφ.

Τελικά η ομάδα του Λεονίντ Σλούτσκι πήρε τη μεγάληνίκη-πρόκριση με κεφαλιά του Μπερεζούτσκι στο 86’, σε μία φάση που ο Ρώσος αμυντικός σηκώθηκε μόνος του στην αντίπαλη άμυνα.

MVP

Εκτός του νικητήριου γκολ ο Βασίλι Μπερεζούτσκι αποτέλεσε ηγετική μορφή στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Κλειδί του αγώνα

Η Ίντερ είχε εξασφαλίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Επίσης δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για την αντίπαλό της.

Αδύναμος κρίκος

Ο Σάμουελ δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και η άμυνα της Ίντερ έδειχνε να μην νιώθει σίγουρη, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Στο 1-2 της ΤΣΣΚΑ, τόσο ο Αργεντινός, όσο και οι υπόλοιποι αμυντικοί δήλωσαν απόντες.

Ίντερ: Καστελάτσι, Ζανέτι, Ρανόκια, Σάμουελ, Κίβου (46’ Σάρατε), Φαραόνι, Ναγκατόμο, Καμπιάσο, Όμπι (70’ Άλβαρες), Κουτίνιο (46’ Καλντριρόλα), Μιλίτο

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Γκαμπούλοφ, Σεμπέρας (77’ Αλντόνιν), Ιγκνάσεβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Ναμπάμπκιν, Β. Μπερεζούτσκι, Τζαγκόεφ, Μαμάεφ, Ολίσε (77’ Κάουνα), Ντούμπια (90' Σένικοφ), Λοβ

News 24/7

24MEDIA NETWORK