Ιωνικός: Τέλος ο Σιμόνε, έτοιμος ο Φρούσος

Ιωνικός: Τέλος ο Σιμόνε, έτοιμος ο Φρούσος
Μπορεί η αγωνιστική περίοδος να θέλει εννέα αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί, όμως ο Ιωνικός ήδη θεωρεί ένα παίκτη του ξένο σώμα για την ομάδα. Ο λόγος για τον Ουρουγουανό Σιμόνε, ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης προκάλεσε επεισόδιο εναντίον του προπονητή των Νικαιωτών, Βαγγέλη Βλάχου. Βέβαια το συμβόλαιο του θα λυθεί και τυπικά μετά το τέλος της σεζόν, όταν και θα ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία, όμως ο ίδιος δεν πρόκειται να αγωνιστεί και πάλι με τη "κυανόλευκη" φανέλα παραμένοντας μόνιμος κάτοικος ...κερκίδας.

Όσον αφορά την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Βαγγέλης Βλάχος είναι σε θέση να υπολογίζει και τον Νίκο Φρούσο, ο οποίος την Πέμπτη μετείχε κανονικά σε ολόκληρο πρόγραμμα της προπόνησης. Στα πλάνα για το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους" βρίσκεται και ο νεαρός Μενδρινός, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων (έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Βουλγαρία).

Αντίθετα αγωνία υπάρχει για τις περιπτώσεις των Αφάς και Μελαμπιανάκη. Ο μεν πρώτος βρίσκεται στη Συρία, ενώ ο δεύτερος σε μία σύγκρουση στην προπόνηση υπέστη ρήξη του ρινικού οστού και ελαφρά διάσειση. Πάντως για καλό και για κακό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε ανάταξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK