Υπέρβαση ο Στέφενς
Η περίπτωση του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος είναι άνεργος από τις 16 Δεκεμβρίου 2012, απασχολεί τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι πιθανότητες επίτευξης συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών είναι ελάχιστες.
Ο πρώην τεχνικός της Σάλκε, του Αμβούργου και της Αϊντχόφεν αξιώνει ένα μεγάλο ποσό για τον ίδιο και τους συνεργάτες του, ενώ ζητά ένα -ομολογουμένως- υψηλό μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν.
Στην παρούσα φάση φαίνεται δύσκολο να προχωρήσει η προοπτική συνεργασίας, ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάνουν τις προσπάθειές τους για να αποσπάσουν την υπογραφή του.
Η περίπτωση του Χουμπ Στέφενς θεωρείται υπέρβαση και σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως δεν υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας, οι άνθρωποι του “δικεφάλου” θα στραφούν σε τρεις άλλους προπονητές που έχουν ξεχωρίσει.