Ηρακλής: Αμφίβολος ο Φοφόνκα

Ηρακλής: Αμφίβολος ο Φοφόνκα
Εξαιρετικά αμφίβολη φαντάζει πλέον η συμμετοχή του Εντερσον Φοφόνκα στο Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος φορ του Ηρακλή δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Τετάρτη και έτσι οι πιθανότητες να προλάβει το δύσκολο αγώνα της Λεωφόρου μειώνονται σε μεγάλο βαθμό. Πάντως όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Πέμπτης.

Η πιθανή απουσία του Εντερσον έρχεται να προσθέσει ακόμα ένα πονοκέφαλο στον Ματς Γίνγκμπλαντ, που δεν μπορεί να υπολογίζει τόσο τον Κουχάρσκι, που είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης για 2 περίπου εβδομάδες, αλλά και του Εντουιν Μουράτι, που είναι τιμωρημένος. Μικροπρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Μάγκνους Σελάντερ λόγω μιας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί όμως ευτυχώς για την ώρα δεν εκφράζονται φόβοι για πιθανή μη συμμετοχή του.

Σήμερα επέστρεψαν και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή που είχαν ενσωματωθεί στην Ολυμπιακή ομάδα. Οι Π. Καπετάνος, Λαγός και Αμπάρης τέθηκαν κανονικά πια στη διάθεση του Σουηδού τεχνικούς του «Γηραιού». Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του και ο Κένεντι Μπακιρτσίογλου, που ωστόσο ακόμα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί σε να ολόκληρο παιχνίδι.

Τέλος η συνάντηση της Τετάρτης μεταξύ της Επιτροπής του Καυταντζογλίου και της ΠΑΕ Ηρακλής δεν έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα με συνέπεια οι όποιες εξελίξεις να μετατίθενται για την Παρασκευή όταν και οι δυο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου.





News 24/7

24MEDIA NETWORK