Ηρακλής: Ετοιμος ο Μπακιρτσίογλου

Ηρακλής: Ετοιμος ο Μπακιρτσίογλου

Μπορεί η ομάδα του Ηρακλή να έφτασε το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη έχοντας υποστεί απίστευτη ταλαιπωρία, ωστόσο η Κυριακή, εκτός από μέρα του Θεού, όταν δεν έχει αγώνες είναι και μέρα ρεπό. Οι "κυανόλευκοι" είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, ώστε από Δευτέρα να ξεκινήσουν σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια την προπόνηση δεν γλίτωσαν όλοι οι παίκτες του Ηρακλή, αλλά μόνο είχαν αναγκαστεί λόγω καιρού να υποστούν την "Οδύσσεια"της Αθήνας για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Την Δευτέρα θα αποφασιστεί πότε τελικά θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, με πιθανότερη ημερομηνία αυτή τη στιγμή να φαντάζει η 3η Μαρτίου.

Πάντως τα νέα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα για τον Μάτς Γίνγκμπλαντ, αφού ο Κένεντι Μπακιρτσίογλου είναι πλέον καλά και έχει ανεβάσει ρυθμούς με συνέπεια να αναμένουμε το ντεμπούτο του απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εάν ο Σουηδός μπορεί να κάνει στο γήπεδο τα μισά από όσα ακούγονταιπως μπορεί τότε μιλάμε για ένα εκπληκτικό ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει τα μέγιστα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε επιεικείςμαζί του, αφού λογικά θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να μπει για τα καλά σε αγωνιστικό κλίμα.

Πάντως τα προβλήματα λύνονται όσο περνάει ο καιρός. Ο Φοφόνκα ξεπέρασε και αυτός το μικροπρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, με συνέπεια μοναδικός απόντας από το παιχνίδι της Λεωφόρου να είναι ο Μουράτι, που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα απουσιάσει για δυο αγωνιστικές. Ο Ηρακλής θα κατέβει στην Αθήνα για να κάνει το παιχνίδι του και γίνεται κατανοητό πως αν καταφέρει να φύγει με το "τρίποντο" από την Λεωφόρο τότε αυτόματα γίνεται πρώτο φαβορί για την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Γενικά η ομάδα μετά την έλευση του Ματς Γίνγκμπλαντ θυμίζει τρένο και σίγουρα κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί κάποιος παρά να αναρωτιέται πόσο ψηλά θα μπορούσε να φτάσει ο Ηρακλής αν δεν έκανε αυτή την καταστροφική πορεία στον πρώτο γύρο, μιας και αν μη τι άλλο δεν ανταποκρινόταν στην πραγματική δυναμική της ομάδας.







News 24/7

24MEDIA NETWORK