Ηρακλής: Οριστικά χωρίς Φοφόνκα

Ηρακλής: Οριστικά χωρίς Φοφόνκα

Οριστικά χωρίς τον Εντερσον Φοφόνκα θα παραταχθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου ο Ηρακλής. Ο Βραζιλιάνος φορ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς και έτσι τέθηκε νοκ άουτ από την κρίσιμη αναμέτρηση, παρά τις λιγοστές ελπίδες που εκφράζονταν την Τετάρτη για πιθανή συμμετοχή του.

Αυτό σημαίνει πως αν συνυπολογίσουμε τις απώλειες και των Δρούγα και Κουχάρσκι ο Ματς Γίνγκμπλαντ θα έχει λίγα μεν αλλά σημαντικά προβλήματα να επιλύσει, αν θέλει να φύγει με το διπλό από την έδρα του Παναθηναϊκού. Πάντως να που η συμφόρηση του ρόστερ του Ηρακλή αποβαίνει σε καλό, αφού ο Σουηδός τεχνικός παρά τις απουσίες έχει μια πληθώρα επιλογών προκειμένου να καλύψει επιτυχώς τα κενά.

Ο Μάρτσιν Μίετσελ πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα στη θέση του Φοφόνκα. Ο Πολωνός επιθετικός εδώ και μερικές αγωνιστικές κάθεται στον πάγκο, κάτι που σημαίνει πως είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο πως επιθυμεί πάρα πολύ να αποδείξει την αξία του και να πείσει τον κ. Γίνγκμπλαντ πως είναι παίκτης ενδεκάδας.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και το ντεμπούτο του Κένεντι Μπακιρτσίογλου, που για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο Ελληνικό πρωτάθλημα.





News 24/7

24MEDIA NETWORK