Ηρακλής: Πονοκέφαλος για Γίνγκμπλαντ

Ηρακλής: Πονοκέφαλος για Γίνγκμπλαντ
Μετά τη νίκη επί του Ιωνικού το προηγούμενο Σάββατο (31 Iανουαρίου), ο Ηρακλής θέλει και στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του στο γήπεδο του Μακεδονικού με αντίπαλο αυτή τη φορά το Αιγάλεω να πανηγυρίσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Μάλιστα μια νέα επιτυχία, επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου, θα φέρει ακόμη πιο κοντά την ομάδα του Ματς Γίνγκμπλαντ στο στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

Πάντως ο Σουηδός τεχνικός αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα, καθώς έξι στελέχη που θα μπορούσαν να αποτελούν βασικά στελέχη είναι εκτός μάχης. Κώστας Κιάσσος, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Παντελής Καπετάνος, Ντένις Μπακιρτσίογλου, Κώστας Στεφανής και Παναγώτης Δρούγας δεν μπορούν να τεθούν στη διάθεση του Σκανδιναβού προπονητή, ο οποίος και είναι αναγκασμένος να βρει αξιόπιστες λύσεις για την ενδεκάδα.

Οι πρώτοι τρεις είναι τιμωρημένοι, ενώ οι έτεροι τρεις αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόβλημα και θεραπεία. Ειδικά τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Θεσσαλονικέων δεν έχουν ακόμη δείξει αν μπορούν να προσφέρουν στους "κυανόλευκους".

Αν σε αυτούς προστεθούν και οι Παναγιώτης Λαγός και Κώστας Καπετάνος που προπονούνται με την Εθνική Ελπίδων του Στέλιου Μανωλά και χάνουν αρκετές ημέρες από την προετοιμασία της ομάδας, τότε ο πονοκέφαλος του Σουηδού τεχνικού γίνεται ακόμη μεγαλύτερος.

***Με χρηματικό πρόστιμο 4.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ηρακλής από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΑΕ για το κέρμα που πέταξαν οπαδοί της ομάδας στον διαιτητή Φινοκαλιώτη στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK