Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΚ 0-1

Mε γκολ του Κουτρουμπή η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 των Ηρακλή Ψαχνών σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα την Τρίτη.

Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΚ 0-1

Παρουσία πάνω από 2.500 φίλων της ΑΕΚ στο γήπεδο των Ψαχνών, η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον τοπικό Ηρακλή με σκόρερ τον Κουτρουμπή, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση με τη νέα του ομάδα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Το ματς δεν ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να κάνουν φάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Βέβαια, η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας και φρόντισε να δείξει τη διαφορά δυναμικότητας. Μάλιστα, στο 43' βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Κουτρουμπή να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος μην περιμένετε πολλά πράγματα. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών που έκανε ο Βαγγέλης Βλάχος. Η Ενωση πάντως συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δημιουργεί φάσεις για μια νίκη με μεγαλύτερο σκορ.

Η σύνθεση της ΑΕΚ (Βλάχος): Αραμπατζής (46’ Κωνσταντόπουλος), Κουτρουμπής (87' Βλάχος), Γιάγκο (87' Τσαμουρλίδης), Αρκούδας (87' Ματεντζίδης), Λαγός (83’ Νικολόπουλος), Ρίκκα (77’ Φέτσης), Κοτσαρίδης, Γροντής (46’ Παπαδημητρίου), Σιαλμάς (77’ Φροξυλιάς), Κουρέλλας (69’ Καλογέρης), Παυλής (70’ Σταματής).

News 24/7

24MEDIA NETWORK