Ηρακλής: Θετικά συμπεράσματα

Ηρακλής: Θετικά συμπεράσματα
Mε φιλικό συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Ο "γηραιός" φιλοξένησε στο γήπεδο του Μακεδονικού την Μέτσβο Σάμπατς, ομάδα 2ης κατηγορίας από την Σερβία/Μαυροβούνιο και δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0.

Το σκορ άνοιξε στο 28' ο Νίκος Μαχλάς ενώ στο 85' ο Μάρτσιν Μίετσελ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε τρία λεπτά αργότερα ο Τάσος Κατσαμπής.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ματς Γκίγκμπλαντ έκανε δηλώσεις και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. "Είναι ευχάριστο για μια ομάδα να μπορεί να εφαρμόζει συστήματα. Έβγαλα πολλά συμπεράσματα θετικά. Τα πήγαμε καλά στην άμυνα, όπου ήμασταν συγκεντρωμένοι", τόνισε ο Σουηδός τεχνικός ενώ σχολιάζοντας την απόδοση του Κένεντι Μπακιρτσίογλου υπογράμμισε, Ο παίκτης αγωνίστηκε μετά από 4 μήνες και ήταν καλός. Είμαι ικανοποιημένος, όπως και από τον Μπαχράμη, ο οποίος ήταν πολύ καλός. Πάντως, ο Κένεντι δε νομίζω ότι είναι έτοιμος να παίξει με τον Παναθηναϊκό 90 λεπτά, θα δούμε". Τέλος, μιλώντας για το επικείμενο ματς με τους "πράσινους" απέφυγε τα μεγάλα λόγια, "Ο ΠΑΟ πολύ καλή ομάδα. Είναι ένα δύσκολο ματς, εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, θα πάμε για το καλύτερο".

Από κει και πέρα, εξαιρετικά αμφίβολη είναι πλέον η συμμετοχή του Τσέζαρ Κουκάρσκι. Ο Πολωνός δεν που τραυματίστηκε την Δευτέρα, δεν αγωνίστηκε στο φιλικό και τώρα ο κ. Γκίγκμπλαντ θα πρέπει να περιμένει τα δύο επόμενα 24ωρα για να δει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

*** Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων του ΗΡΑΚΛΗ Ηλίας Ασπρίδης κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Νέων (19 Φεβρουαρίου 2004) ενόψει προεπιλογής που θα γίνει στο Καρπενήσι.

*** Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2004 θα λειτουργήσει η μπουτίκ στο γήπεδο του Μακεδονικού (Πολίχνης). Το κατάστημα στο γήπεδο της Μίκρας θα είναι κλειστό από τις 2 μ.μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK