Ιράν - Νιγηρία 0-0 (VIDEO)

Η πρώτη ισοπαλία στο εφετινό Μουντιάλ είναι γεγονός. Ιράν και Νιγηρία δεν ικανοποίησαν με το θέαμα που πρόσφεραν και μοιραία έμειναν στο 0-0.

Ιράν - Νιγηρία 0-0 (VIDEO)

Το live του αγώνα

Οι αρχικές 11άδες των δύο ομάδων

Ιράν - Νιγηρία 0-0 (VIDEO)

Η εικόνα του αγώνα

Ηταν φανερό από την αρχή ότι η Νιγηρία θα είχε τον πρώτο λόγο ως προς την κατοχή της μπάλας. Και πως να γίνει διαφορετικά αφού του Ιράν του Κάρλος Κεϊρός επέλεξε συνειδητά να δώσει χώρο στον αντίπαλό του και να χτυπήσει στην κόντρα.

Οι Νιγηριανοί πήραν, λοιπόν, την μπάλα, το πρόβλημα ήταν όμως ότι δεν μπορούσαν να την κυκλοφορήσουν με ασφάλεια, γεγονός που δεν τους βοήθησε να παράγουν φάσεις. Ο Οζάνι βέβαια είχε την ευκαιρία του στο 9', κάποια άλλα σουτ έγιναν επίσης αλλά η Νιγηρία δεν μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω που ήθελε. Το Ιράν είχε μία αλλά πολύ καλή στιγμή, αυτήν με την κεφαλιά του Κουτσανεζάντ στο 34' που απέκρουσε με υπερένταση ο Ενιάμα.

Στο δεύτερο μέρος η Νιγηρία επέμεινε αλλά οι μέσοι της έκαναν τόσα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις που δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις ακόμα και μετά την είσοδο του ποιοτικού Οντεμβιγκί. Το Ιράν, αφού κράτησε αποτελεσματικά πίσω, έπαιρνε τις ευκαιρίες που έδινε ο αντίπαλος και έβγαινε στο ανοιχτό γήπεδο, ήταν όμως φανερή η αδυναμία του να συνδυαστεί στοιχειωδώς καλά.

Η Νιγηρία στο τέλος πίεσε ασφυκτικά, κυρίως από στημένα, αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει παρά το γεγονός ότι έφερε μπάλες στη μεγάλη περιοχή των Ιρανών.

MVP

Ο Ενιάμα έκανε την απόκρουση του ματς στο 34' και απέτρεψε ένα σχεδόν σίγουρο γκολ. Με δεδομένο τη φτώχεια ποιότητας στο ματς, ο τερματοφύλακας της Νιγηρίας παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου.

Αδύναμος Κρίκος

Οι μέσοι της Νιγηρίας αποδείχθηκαν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Πάρα πολύ κατώτεροι όμως. Δημιουργία σχεδόν μηδέν σε ένα ματς που είχαν συντριπτικό ποσοστό κατοχής της μπάλας.

Το σχόλιο

Μακράν το χειρότερο παιχνίδι του εφετινού Μουντιάλ. Η Νιγηρία ήθελε αλλά δεν μπορούσε, το Ιράν αμύνθηκε φιλότιμα και έτσι το ματς δεν ξέφυγε από το 0-0.

Το γράφημα του αγώνα

Μέχρι το 70' η Νιγηρία είχε...0/20 σέντρες. Το ποσοστό ελάχιστα βελτιώθηκε στη συνέχεια

Ιράν - Νιγηρία 0-0 (VIDEO)

To vine του αγώνα

Ελλείψει αγωνιστικού, απολαύστε τον Ενιάμα να... τσιμπάει το μάγουλο του διαιτητή πριν βγουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Ιράν: Χαγιγί, Χοσεϊνί, Σαντεγί, Μονταζερί, Πουλαντί, Χεϊντάρι (89' Σοτζαΐ), Τεϊμουριάν, Νεκουνάμ, Ντεζαγιέ (78' Τζαχανμπάχς), Χαζσαφί, Κουτσανεζάντ.

Νιγηρία: Ενιεάμα, Άμπροουζ, Οσανίουα, Ομποαμπόνα (29' Γιόμπο), Ομέρουο, Αζίζ (69' Οντεμβίγκι), Ονάζι, Μίκελ, Μόουζες (52' Αμεόμπι), Μούσα, Εμενίκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK