ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρεμία και γαλήνη αναζητούν οι “πράσινοι”

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τις εορτές των Χριστουγέννων έκαναν το πρωί της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που ήδη αναζητούν προορισμούς στο εξωτερικό, προκειμένου να ηρεμήσουν στη διάρκεια της εξαήμερης άδειας που έχουν στη διάθεσή τους και να ανακτήσουν γαλήνη.

default image
Την τελευταία τους προπόνηση πριν τις εορτές των Χριστουγέννων έκαναν το πρωί της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που ήδη αναζητούν προορισμούς στο εξωτερικό, προκειμένου να ηρεμήσουν στη διάρκεια της εξαήμερης άδειας που έχουν στη διάθεσή τους και να ανακτήσουν γαλήνη.

Όσοι αγωνίστηκαν την Τετάρτη έκαναν χαλάρωμα, οι υπόλοιποι ασκήσεις με μπάλα. Με ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Κώτσιος, που βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, λόγω του παρατεταμένου προβλήματος που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς, ενώ απουσίασε ο Έμπεντε (αδειούχος).

Στη διάρκεια πολύ σύντομης ομιλίας του, ο Βίκτορ Μουνιόθ επανέλαβε όσα υποστήριξε και στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την Καλαμαριά, για το πλήθος των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν και χάθηκαν και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ηρεμήσουν στη διάρκεια των εορτών, ώστε να επιστρέψουν με ψυχική δύναμη να αναστρέψουν τα αρνητικά δεδομένα.

Γκονζάλες: “Δημοκρατία…”

Ο Έκι Γκονζάλες δεν απουσίασε από το ρεπερτόριο των οργανωμένων («σόρι Έκι, οέ οέ οέ»), ωστόσο όχι μόνο δεν έδωσε συνέχεια, αλλά επιχειρεί την εξομάλυνση των σχέσεων οπαδών και ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Πρέπει να κάνουμε ειρήνη με τους οπαδούς μας. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να παίξουμε καλά και να αρχίσουμε να κερδίζουμε. Αυτό είναι που αξίζουν οι οπαδοί μας. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν ωφελεί να στέλνουμε μηνύματα μέσα από τα ΜΜΕ, αλλά μόνο μέσα από το γήπεδο» δήλωσε ο Αργεντινός μέσος και συνέχισε:

«Υπάρχει μία πολύ κακή ατμόσφαιρα, αλλά και ο κόσμος δεν είναι σωστό να βλέπει τους παίκτες της ομάδας του να μην παίζουν καλά και να μην κερδίζουν. Υπάρχει δημοκρατία, μπορούν να διαλέξουν τον τρόπο που θα αντιδράσουν. Πρέπει να αλλάξουμε αυτή την εικόνα και αυτή την ατμόσφαιρα. Ασφαλώς δεν είναι καλό που υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα, αλλά είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να ξεκινήσουμε να παίρνουμε νίκες. Όταν συμβεί αυτό, οι οπαδοί θα είναι πάλι μαζί μας. Δεν μας βοήθησε η ατμόσφαιρα, αλλά, όπως είπα, υπάρχει δημοκρατία. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να αλλάξει αυτό το σκηνικό».

Όταν του ζητήθηκαν ευχές για το νέο έτος, υπογράμμισε: «Εύχομαι να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, να το κερδίσουμε και να παίξουμε καλύτερα».

Και εξελίξεις

Η μεταγραφική ενίσχυση του «τριφυλλιού» στην περίοδο του Ιανουαρίου είναι δεδομένη, όπως λίγο ως πολύ είναι γνωστές και οι θέσεις στις οποίες δίνεται προτεραιότητα: σέντερ φορ, σέντερ μπακ και πιθανότατα ενός ακραίου μπακ.

Δεν μπορούν να αποκλειστούν εκπλήξεις, αν και θα εξαρτηθούν και από τις αποχωρήσεις, τις οποίες επίσης προανήγγειλε ο μεγαλομέτοχος ο συλλόγου.

Σε ό,τι αφορά στη θέση του επιθετικού, επαναλαμβάνουμε ότι υψηλή θέση στη λίστα ενδιαφέροντος, έχει ο Σουηδός Μάρκους Ρόζενμπεργκ, τον οποίο ο Άγιαξ παραχωρεί ως δανεικό με την προοπτική αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι. Πάντως με το 1.78 μ. ύψος και τα 74 κιλά του, δεν μοιάζει με το ψηλό και βαρύ φορ, που έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK