Ιρλανδία: Χάνει τα προκριματικά ο Ρόι Κιν

Ιρλανδία: Χάνει τα προκριματικά ο Ρόι Κιν
Πλήγμα για την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας. Ο αρχηγός του συγκροτήματος του Μπράιαν Κερ, Ρόι Κιν, έσπασε ένα κόκαλο του αριστερού ποδιού του στο ντέρμπι μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η διάγνωση κάνει λόγο για αποχή που θα φτάσει μέχρι και τους δύο μήνες. Ως εκ τούτου, χάνει τους τελευταίους δύο προκριματικούς αγώνες απέναντι σε Κύπρο και Ελβετία, ενώ "δένει τα χέρια" του προπονητή του στους "κόκκινους διαβόλους", Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, δεν έκρυψε την απογοήτευσή μέσω δήλωσης που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας... " Τα νέα μου προκαλούν απογοήτευση. Πάντα υπάρχει η ελπίδα ένας τραυματισμός να μην είναι τόσο σοβαρός όσο η αρχική διάγνωση. Στην περίπτωση του Κιν όμως δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης και έτσι, αν δεν προκριθούμε στο Μουντιάλ, τότε είναι ο χειρότερος δυνατός τρόπος να σταματήσει τη διεθνή καριέρα του ".

Να τονίσουμε πως το ΕΪΡΕ βρίσκεται στη τέταρτη θέση του τέταρτου ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης με 13 πόντους, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Ελβετία. Η Γαλλία είναι δεύτερη με τους ίδιους πόντους (16) και το Ισραήλ τρίτο με 15, αλλά και μόλις ένα παιχνίδι να απομένει. Η Ιρλανδία επισκέπτεται τη Λευκωσία στις 8 Οκτωβρίου, ενώ υποδέχεται την Ελβετία στις 12 του μηνός. Σπουδαίο ματς και αυτό ανάμεσα σε Ελβετία και Γαλλία, το οποίο θα λάβει χώρα στη Βέρνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK