Ήρθαν τα ΤΖΟΚΕΡ Stars: Μεγάλες κληρώσεις κάθε εβδομάδα και δώρα πολλών αστέρων στο tzoker.gr

Το ΤΖΟΚΕΡ online γιορτάζει εφέτος τα Χριστούγεννα με σούπερ κληρώσεις και απίθανα δώρα με το ΤΖΟΚΕΡ Stars.

Ήρθαν τα ΤΖΟΚΕΡ Stars: Μεγάλες κληρώσεις κάθε εβδομάδα και δώρα πολλών αστέρων στο tzoker.gr

Όσοι καταθέτουν διαδικτυακά τα δελτία τους στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, έως και τις 16 Ιανουαρίου, μαζεύουν αστέρια και διεκδικούν δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού, καθώς και ένα super δώρο στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου. Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύει κανείς, τόσο περισσότερες συμμετοχές έχει στις εβδομαδιαίες κληρώσεις. Για το πρόγραμμα επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars, ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθει κανείς περισσότερα πρέπει να μπει στο tzoker.gr ή στο tzoker app.

ΤΖΟΚΕΡ online από υπολογιστή, κινητό ή tablet

Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ online είναι μια εύκολη διαδικασία που πραγματοποιείται από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το έπαθλο των 600.000 ευρώ που κληρώνει σήμερα το παιχνίδι, αλλά και να ενημερωθούν για την προσφορά ΤΖΟΚΕΡ Stars, θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή TZOKEΡ, αφού πρώτα κάνουν εγγραφή. Επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και με ένα κλικ καταθέτουν το δελτίο τους, το οποίο θα λάβουν και με email.

News 24/7

24MEDIA NETWORK