Ήρθε από το Μεξικό με "ψίχουλα", σκοράρει κατά ρίπας και χτυπάει την πόρτα της Premier League

Τον Σαντιάγκο Χιμένες έχει κυκλώσει η Γουέστ Χαμ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής σύμφωνα με δημοσίευμα των TIMES.

Ήρθε από το Μεξικό με "ψίχουλα", σκοράρει κατά ρίπας και χτυπάει την πόρτα της Premier League
Ο Σαντιάγκο Χιμένεζ με τη φανέλα της Φέγενορντ AP

Τους πρώτους του μήνες στην Ευρώπη για λογαριασμό της Φέγενορντ διανύει ο Σαντιάγκο Χιμένες και με τις εμφανίσεις του έχει ήδη καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σύμφωνα με τους TIMES, η Γουέστ Χαμ σχεδιάζει να καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμού στη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Οι οικονομικές απαιτήσεις της ολλανδικής ομάδας για τον παίκτη κυμαίνονται κοντά στα 35.000.000 ευρώ ποσό, χρήματα που έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν τα "σφυριά".

Πάντως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει πως θα πει το "ναι" στη μεταγραφή του μόνο αν γνωρίζει πως θα έχει εξ αρχής φανέλα βασικού ενώ και η Φέγενορντ θέλει ενδεχόμενο deal να πάρει παράταση για το καλοκαίρι ώστε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις απαιτήσεις της.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Χιμένες έχει καταγράψει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 20 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του ενώ η Φέγενορντ τον έκανε δικό της από την Κρουζ Αζούλ αντί μόλις 6.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως Ίντερ. Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Τότεναμ και Άρσεναλ έχουν επίσης στα ραντάρ τους τον παίκτη, χωρίς όμως να μοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή εφικτό να προχωρήσουν σε κάποια πρόταση για την αγορά του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κι όμως! Η Μπάγερν δεν πλήρωσε ούτε 1 ευρώ μπροστά για να πάρει τον Ντάιερ

Κιλιάν Εμπαπέ: Ελεύθερος και πανάκριβος, τόσα φέρεται να θέλει για να υπογράψει

Αποφάσισε η Τσέλσι: Βάζει μπροστά το πλάνο των 115 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK