Ηρθε και προπονήθηκε ο Τουρέ

Ηρθε και προπονήθηκε ο Τουρέ

Ρεπορτάζ: Γιάννης Μέγας

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιάγια Τουρέ, βάζοντας τέλος στο σίριαλ που είχε προκύψει σχετικά με τη βίζα των μελών της οικογενείας του. Το πρόβλημα λύθηκε -όπως ενημέρωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός- και έτσι ο νεαρός μέσος είναι στη διάθεση του Τροντ Σόλιντ και αν όλα πάνε καλά θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από τον Νορβηγό τεχνικό, ο οποίος γνωρίζει πως ο παίκτης είναι απροπόνητος εδώ και μερικές μέρες και δεν θα ήθελε να τον χρησιμοποιήσει με κίνδυνο έναν ενδεχόμενο τραυματισμό που θα του στερήσει την συμμετοχή του στον αγώνα με τη Ρόζενμποργκ στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Τουρέ, πάντως, άρχισε την Πέμπτη προπονήσεις, κάνοντας χαλάρωμα με τους υπόλοιπους διεθνείς παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης με τον Σόλιντ να δουλεύει με τους παίκτες του το τελείωμα των φάσεων. Κάτι άλλωστε που είχε πει και στο πρόσφατο παρελθόν, αφού είχε διαπιστώσει επιθετικό πρόβλημα.

Aτομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Καψής (για καθαρά προληπτικούς λόγους κατόπιν του αιματώματος στη γάμπα από τον αγώνα με την Εθνική ομάδα) και ο Ντ'Ακόλ.

*** Το πρωί της Παρασκευής εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα 1350 οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι διεκδικούσαν την παρουσία τους στους αγώνες που η ομάδα τους είναι τιμωρημένη. Το δικαστήριο, όπως αναμένονταν, τα απέρριψε και έτσι το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα είναι άδειο στις αναμετρήσεις με Πανιώνιο, Ακράτητο και ΠΑΟΚ.

(link:66015)Τα νέα των αντιπάλων του CL(/link)

Το ευχάριστο για τον Σόλιντ ήταν η συμμετοχή του Ριβάλντο στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως αυξάνονται οι πιθανότητες να δώσει το παρών στον αγώνα με τη Ρόζενμποργκ, ενώ αν όλα πάνε καλά την Παρασκευή δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς με τον Πανιώνιο. Κάτι, βέβαια, που είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού ο Σόλιντ δεν θέλει κάποια υποτροπή και να χάσει τον Βραζιλιάνο για περισσότερα παιχνίδια.

Το πρόγραμμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ ενόψει του αγώνα της Τρίτης 13/9/05, είναι το ακόλουθο:

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/9/05

15:00 Αφιξη της αποστολής της Ρόζενμποργκ στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

17:45 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού Τρόντ Σόλιντ στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

18:30 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ρόζενμποργκ στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

19:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

19:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ρόζενμποργκ στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

* Η Ρόζενμποργκ ζήτησε, με φάξ που έστειλε στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, να προπονηθούν οι ποδοσφαιριστές της και το πρωί της ημέρας του αγώνα.


*** Δεν έγινε τελικά κάποια συνάντηση του εκπροσώπου των συνδέσμων με τον Σωκράτη Κόκκαλη, παρά τις προσπάθειες του πρώτου.

*** Τα εισιτήρια του αγώνα με την Ρόζενμποργκ που διατίθεντο μέσω Internet εξαντλήθηκαν. Στην Databank υπάρχουν ακόμα 1.500 εισιτήρια, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν την Παρασκευή.

*** Το παιχνίδι Λιόν - Ρεάλ Μαδρίτης που θα γίνει την Τρίτη 13/9/05 για την πρώτη αγωνιστική του Champions League, θα παρακολουθήσει ο Αντώνης Δρακόπουλος.

*** Η ΛΙΟΝ ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ότι το παιχνίδι της Τρίτης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ θα παρακολουθήσει ο εκ των προπονητών της ομάδας Μπρούνο Τζενεζιό.

*** Η ΕΠΟ ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ότι ο βοηθός προπονητή της Εθνικής μας ομάδας κ. Γιάννης Τοπαλίδης θα παρακολουθήσει το παιχνίδι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ.


News 24/7

24MEDIA NETWORK