"Ισχυροί" ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης

Στο γκρουπ των ισχυρών θα βρεθούν στις κληρώσεις του Europa League τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ατρόμητος και ο Αστέρας. Διαβάστε αναλυτικά.

"Ισχυροί" ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης

Από θέση ισχύος θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους στα προκριματικά του Europa League, τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και οι Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης. Ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση για τα πλέι-οφ της διοργάνωσης που θα γίνει στις 8 Αυγούστου.

Οι αντίπαλοι του "δικεφάλου" μπορούν να θεωρηθούν "βατοί" και σε περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς μπουν στους ομίλους του Europa League, θα βρεθούν και στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, αποφεύγοντας αρκετά δυνατές ομάδες. Τα πλέι-οφ του Europa που θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, θα διεξαχθούν στις 21 και 28 Αυγούστου.

Όσον αφορά τον Ατρόμητο, θα βρίσκεται στους ισχυρούς στην τρίτη προκριματική φάση της διοργάνωσης, αποφεύγοντας ομάδες όπως η Λυόν και η Σοσιεδάδ. Η κλήρωση θα γίνει στις 18 Ιουλίου και τα παιχνίδια αυτού του γύρου θα διεξαχθούν στις 31 Ιουλίου και 7 Αυγούστου.

Τέλος, στην περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης, οι Αρκάδες θα βρίσκονται κι αυτοί στους ισχυρούς του δεύτερου προκριματικού γύρου, ωστόσο αν προκριθούν στην επόμενη φάση θα πέσουν στο γκρουπ των "ανίσχυρων". Η κλήρωση γι΄αυτό το γύρο θα γίνει στις 23 Ιουνίου, ενώ τα παιχνίδια στις 17 και 24 του ίδιου μήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK