Ισόπαλες Αρσεναλ, Λίβερπουλ, γκολ ο Σαμαράς, νέα νίκη για Μπαρτσελόνα (vids)

Ισόπαλες αναδείχθηκαν Αρσεναλ και Λίβερπουλ στο Λονδίνο μετά από ένα σκληρό παιχνίδι. Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα δεν έχασε βαθμούς ούτε από τη Βιγιαρεάλ, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τη Βαλένθια σε ένα σπουδαίο ματς. Επέστρεψε στα γκολ ο Γιώργος Σαμαράς που έδωσε τη νίκη στη Σέλτικ. Πρωταθλήτριες χειμώνα Ιντερ και Λιόν.

Ισόπαλες Αρσεναλ, Λίβερπουλ, γκολ ο Σαμαράς, νέα νίκη για Μπαρτσελόνα (vids)

(link:224995)18η αγ.: Μοίρασαν γκολ και... ξύλο Αρσεναλ και Λίβερπουλ (vids)(/link)

Στην Premiership, σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο "Εμιρεϊτς", Αρσεναλ και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να υπερισχύσει της αντιπάλου. Η Τσέλσι αγωνίζεται εκτός έδρας με την Εβερτον και θα προσπαθήσει να διατηρήσουν το απόλυτο των βαθμών μακριά από το "Στάμφορντ Μπριτζ". Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την πλευρά της δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της συμμετοχής της στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.


(link:224908)16η αγ.: Αλώβητη και στο "Μαδριγάλ" η Μπαρτσελόνα, "ζωντανή" η Ρεάλ (vids)(/link)

Στην Primera Division η Μπαρτσελόνα πέρασε δίχως απώλειες και από το "Μαδριγάλ" της Βιγιαρεάλ και πλέον με δέκα βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη θέση, εκτός από πρωταθλήτρια χειμώνα, είναι το ακλόνητο φαβορί και για τον αντίστοιχο τίτλο του Μαΐου. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, νίκησε δύσκολα τη Βαλένθια στην πρωτεύουσα και έδειξε "σημάδια" ζωής. Η Σεβίλλη έχασε την ευκαιρία να βγει ευνοημένη από αυτά τα ματς, αφού έμεινε στη "λευκή" ισοπαλία με αντίπαλο τη Μάλαγα. Από κοντά και η Ατλέτικο Μαδρίτης που νίκησε στη Βαρκελώνη την παραπαίουσα Εσπανιόλ.


(link:224913)17η αγ.: Milan fantastica, χαρακτήρας από Γιουβέντους, βοήθεια σε Ιντερ (vids)(/link)

Στη Serie A η Μίλαν παρουσίασε το καλύτερο πρόσωπο που έχει δείξει μέσα στο 2008 κόντρα στην Ουντινέζε και συνδύασε την παρουσίαση του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τον θρίαμβο επί της Ουντινέζε. Ο Μαϊκόν σε συνδυασμό με τον βοηθό διαιτητή ήταν αυτοί που έδωσαν τη λύση στην Ιντερ στο παιχνίδι με τη Σιένα στην Τοσκάνη και έστεψαν τους "νερατζούρι" πρωταθλητές χειμώνα. Η Γιουβέντους συνέχισε την εξαιρετική πορεία της επικρατώντας της Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες στο ματς με την Παλέρμο ενώ στην άλλη Ρωμαιοσικελική κόντρα, η Κατάνια νίκησε σε ένα συναρπαστικό ματς τη Ρόμα. Εκτός έδρας νίκη της Φιορεντίνα επί της Σαμπντόρια.


Διαβάστε ακόμα

- (link:224857)Sc. Premiership: Επέστρεψε στα γκολ ο Σαμαράς(/link)

- (link:224880)Παγκύπριο: Ανατροπή και πρωτιά για Ανόρθωση(/link)

- (link:224988)Eredivisie: "Εξάσφαιρος" ο Αγιαξ, σπουδαία νίκη για Αϊντχόφεν (vids)(/link)

- (link:224849)Jupiler: Ασταμάτητη η Αντερλεχτ (vids)(/link)

- (link:224906)Liga: "Κόλλησαν" Πόρτο, Σπόρτινγκ(/link)

(link:224893)19η αγ.: Το δέκα το καλό ο Μπενζεμά, απίστευτη ανατροπή για Μπορντό(vids)(/link)

Στη Ligue 1, ο Καρίμ Μπενζεμά ανέλαβε δράση μετά από τέσσερα σερί επίσημα παιχνίδια δίχως νίκη της Λιόν και οδήγησε τους πρωταθλητές στο "τρίποντο" στην έδρα της Καέν και στον τίτλο των πρωταθλητών χειμώνα. Η Μπορντό "ξύπνησε" όταν βρέθηκε τρία γκολ πίσω από τη Μονακό στο Πριγκηπάτο και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με μία επική ανατροπή. Η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να ακολουθήσει τους "γκον", αφού υπέστη αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από τη Νανσί. Παρόμοιο σκηνικό με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχασε βαθμούς στο "Παρκ ντε Πρενς" από τη Βαλενσιέν.Στο "Ζοφρουά Γκισάρ" η Σεντ Ετιέν κόντρα στην Οσέρ σημείωσε την τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.


(link:224857)19η αγ.: Επέστρεψε στα γκολ ο Σαμαράς(/link)

Στη σκοτσέζικη Premiership ο Γιώργος Σαμαράς σκόραρε για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα και έδωσε τη νίκη στη Σέλτικ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Φόλκερκ. Ο Κρις Μπόιντ έδωσε για ακόμα μία φορά τη λύση στους Ρέιντζερς που πήραν τη νίκη επί της Χιμπέρνιαν στη Γλασκόβη.


(link:224988)16η αγ.: "Εξάσφαιρος" ο Αγιαξ, σπουδαία νίκη για Αϊντχόφεν (vids)(/link)

Στην Eredivisieο Αγιαξ ήταν καταιγιστικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ντε Χράαφσχαπ, παραμένοντας τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αλκμααρ. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Αϊντχόφεν κατάφερε να κάμψει στο τέλος την αντίσταση της Φέγενορντ και να εκμεταλλευτεί για ακόμα μία φορά το "Φίλιπς Στάντιον".


(link:224849)17η αγ.: Ασταμάτητη η Αντερλεχτ (vids)(/link)

Στην Jupiler η Αντερλεχτ με την πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, επί της Γκενκ στο "Κονστάν Βαντέ Στοκ", ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα. Η Σταντάρ Λιέγης νίκησε τον αναμορφωτή της, Μισέλ Πρεντόμ, που πλέον βρίσκεται στον πάγκο της Γάνδης. Η Μπριζ γνώρισε ακόμα μία συντριβή, από τη Μουσκρόν αυτή τη φορά.


(link:224906)12η αγ.: "Κόλλησαν" Πόρτο, Σπόρτινγκ(/link)

Στην πορτογαλική Liga η Μπενφίκα του Κώστα Κατσουράνη μπορεί να προσπέρασε στην κορυφή την Λεϊσόες, ωστόσο η φετινή έκπληξη της σεζόν την απέκλεισε στο λιγκ καπ και ακολούθησε εντός έδρας ήττα για τους "αετούς" από τη Μέταλιστ. Εάν κερδίσουν το παιχνίδι με τη Νασιονάλ, πάντως, κλείνουν το 2008 στην κορυφή. Η Πόρτο μετά από εννέα σερί επιτυχίες δεν κατάφερε να φτάσει σε διψήφιο αριθμό αφού έμεινε στην ισοπαλία με αντίπαλο τη Μαρίτιμο. Στη "λευκή" ισοπαλία έμεινε και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Ακαδέμικα στο "Ζοζέ Αλβαλάδε".


News 24/7

24MEDIA NETWORK