Ισοπαλία... μαχαιριά για την Κέρκυρα κόντρα στην Λαμία

Η Κέρκυρα είχε την κατοχή, έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες όμως απέτυχε να νικήσει και με το 0-0 κόντρα στην Λαμία βρέθηκε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού! Πρόγραμμα... φωτιά για τους Φαίακες.

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
kerkira lamia epstain EUROKINISSI

Το παιχνίδι με την Λαμία ήταν τελικός για την Κέρκυρα. Ο λόγος προφανής. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο και με τρίποντο αυτή την Κυριακή, θα μπορούσε να "ανασάνει" όσον αφορά την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί με τους Ρόλε και Τουράμ, όμως η Λαμία με τη σκληρή της άμυνα όχι μόνο κράτησε μακριά τους Φαίακες, αλλά είχε και δοκάρι στο 17ο λεπτό με τον Πίτι!

Στο δεύτερος μέρος η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη αύξησε την πίεση της, δημιούργησε συνθήκες πίεσης, όμως με μία μεγάλη φάση στο 59ο λεπτό, με διπλό σουτ από Επστάιν και Ρουράμ, δεν μπορούσε να ελπίζει σε κάτι καλύτερο.

Έτσι, το 0-0 μοιάζει δίκαιο αποτέλεσμα για τις δυο ομάδες. Τι ακολουθεί τώρα για την Κέρκυρα; Ολυμπιακός έξω, Αστέρας μέσα, ΑΕΚ μέσα και Ατρόμητος έξω.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Λέκοβιτς, Κρητικός (78' Μυτίδης), Μπαλάφας, Παμλίδης (28' Ζορμπάς), Σιόντης, Ρόλε, Επστάιν, Τουράμ (83' Αρτυματάς).

ΛΑΜΙΑ (ΤΕΝΝΕΣ): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου (77' Μπεν), Αναστασιάδης, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Πίτι, Κωνσταντίνος, Μπούντνικ (86' Αντρόνικ), Τσούκαλος (62' Βάντερσον), Ασίγκμπα.

Σκόρερ: -

News 24/7

24MEDIA NETWORK