Ισοπαλία σαν ήττα για τον Ηρακλή κόντρα στην Βέροια

Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο σκορ κόντρα στην Βέροια, όμως στη συνέχεια οι παίκτες του Γηραιού έπαθε μπλακ άουτ, με αποτέλεσμα η "βασίλισσα" να ισοφαρίσει με τον εξαιρετικό Λινάρδο. Έμεινε αρκετά πίσω στη βαθμολογία η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ (MOTION TEAM)
linardos MOTIONTEAM

Παιχνίδι δίχως αύριο για τον Νίκο Παντελίδη, αφού ο Ηρακλής βρίσκεται στην τελευταία θέση με οκτώ πόντους, τέσσερις λιγότερους από τον Λεβαδειακό. Η αναμέτρηση ήταν αρκετά καλή στο μεγαλύτερο διάστημα, παρά τον τραγικό αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Πασάς βρήκε ωραία τον Περόνε, όμως το σουτ που έπιασε πάνω στην κίνηση έδιωξε σε κόρνερ ο Καντιμοίρης. Η Βέροια απάντησε με τον σούπερ Σαρπόνγκ, όμως ο Χουάντερσον ήταν σε καλή θέση. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Γηραιό να χάνει σπουδαία στιγμή, όμως Περόνε και Δώνης συνεργάστηκαν ωραία, με τον Βασιλαντομόπουλος α διώχνει πάνω στη γραμμή.

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ...

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ. Ο Μοντέιρο εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και βρήκε στο δοκάρι με τον Στάμου να τη στέλνει στα δίχτυα με το κεφάλι, κάνοντας το 1-0.

Στο 59ο λεπτό η Βέροια ισοφάρισε, όταν ο Λινάρδος (εξαιρετικός) έπιασε σουτ στην κίνηση και έκανε το 1-1. Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Ηρακλή έπαθαν μπλακ άουτ, με την "βασίλισσα" να χάνει πολλές ευκαιρίες για ένα ακόμα τέρμα.

Μόλις το ρολόι έδειξε το 90ο λεπτό ο Ηρακλής θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, όμως ο Λουκίνας ολομόναχος στην περιοχή αντί να σουτάρει, άφησε για τον... κανένα.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία της Super League και όχι μόνο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Στάμου, Ρούσσος (Καραγκούνης 72'), Αγγελόπουλος, Δώνης, Λεοζίνιο (Λουκίνας 82'), Πασάς, Μοντέιρο, Περόνε.

ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασιγκμπά, Βασιλαντονόπουλος, Μπαλάφας, Τομάς (Κάλβο 71'), Λινάρδος, Μπελαΐντ (Άρτσε 46'), Σαρπόνγκ (Μελίσσης 86'), Καπετάνος.

Σκόρερ: 1-0 (Στάμου 51') -- 1-1 (Λινάρδος 51')

News 24/7

24MEDIA NETWORK