Ισοπαλία στο ντέρμπι, ευνοήθηκε ο Ατρόμητος

Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν την ευκαιρία νικώντας ο ένας τον άλλον να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το 1-1 όμως στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής δεν ικανοποίησε κανέναν.

Ισοπαλία στο ντέρμπι, ευνοήθηκε ο Ατρόμητος
,Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε το προβάδισμα από το γκολ του Κούσα στο 45' ούτε την αποβολή (δεύτερη κίτρινη) του Οικονόμου στο 50', αφού ο Όλιβερ Μακόρ ισοφάρισε στο 79ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ.

Αυτός που χαμογέλασε ήταν ο Ατρόμητος, ο οποίος ανταπεξήλθε των εμποδίων που συνάντησε στο διάβα του και χάρη στο 2-1 επί του Πιερικού επέστρεψε στις νίκες και στην πρώτη θέση. Αρχικά ήταν το γκολ του Μακρή στο 10, το πρώτο που δέχθηκαν οι Περιστεριώτες στην έδρα τους, που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Κατερίνης, ενώ μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Βασίλης Βούζας αναγκάστηκε να προβεί σε δύο αλλαγές (τραυματίστηκαν οι Περόνε και Ολιβέιρα). Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και αφού πρώτα ισοφάρισαν με τον Μπρίτο έφτασαν στην ολική ανατροπή με τον Μασάρα. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιχαηλίδης απέκρουσε πέναλτι του Πάες (χέρι του Νικολόπουλου) και χάθηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Ένας Φλαβίνιο έφερε την άνοιξη για την Κέρκυρα. Στο πρώτο παιχνίδι του μετά από ουσία δύο μηνών ο Βραζιλιάνος ήταν ο πιο ουσιαστικός παίκτης των "Φαιάκων" και στέλνοντας δις την μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας ήταν ο βασικός υπαίτιος για το 2-1. Οι "κυανόλευκοι" είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Γιάμπρουσιτς στο 65', αλλά δεν χάρηκαν για πολύ ελέω Φλαβίνιο.

Μόνο ο Αγροτικός ήταν... Αστέρας. Στο ντέρμπι του... ουρανού, η ομάδα του Ευόσμου επικράτησε εντός έδρας 3-0 του Εθνικού Αστέρα και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της μετά από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες. Ο Χανιώτης έδειξε το δρόμο στο 25', στον οποίο βάδισαν στο τελευταίο 20λεπτο οι Χιμένεθ και Μπλαζέφσκι (πέναλτι).

Η ολίγον από... πλάτη κεφαλιά του Σαμαρά στο 93ο κατέληξε στα δίχτυα της Καλαμάτας και η Βέροια κατέκτησε τη νίκη με 1-0. Ήταν το πρώτο τρίποντο για τη "βασίλισσα" μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Στη Ρόδο κατέκτησε τον πρώτο βαθμό του ο Ηλυσιακός παίρνοντας 1-1 από τον Διαγόρα. Ο Ηλίας Κάμπας άνοιξε το γκολ για την αθηναϊκή ομάδα, όμως ο Ρούσεφ ισοφάρισε πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην Καστοριά, η ομώνυμη ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, κατόρθωσε ωστόσο με δύο τέρματα σε διάστημα δέκα λεπτών (41'-51') από τους Χατζηβασιλειάδη και Χαλιμί να ανατρέψει το αντίπαλο προβάδισμα και επιβληθεί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1.




Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής


Σάββατο 25 Οκτωβρίου

Εθνικός -Καβάλα 2-0

(11' Καλαγκάνης, 74' Καζάκης)

Κυριακή 26 Οκτωβρίου

Βέροια-Καλαμάτα 1-0
(93' Σαμαράς)

Ατρόμητος-Πιερικός 2-1

(50' Μπρίτο, 53' Μασάρα - 10' Μακρής)

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
(79' Μακόρ - 45' Κούσας)

Αγροτικός Αστέρας-Εθνικός Αστέρας 3-0
(25' Χανιώτης, 71' Χιμένεθ, 84'πεν Μπλαζέφσκι)

Κέρκυρα-Καλλιθέα 2-1
(2', 68' Φλαβίνιο - 65' Γιάμπρουσιτς)

Διαγόρας-Ηλυσιακός 1-1
(40' Ρούσεφ - 30' Κάμπας)

Καστοριά-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1
(41' Χατζηβασιλειάδης, 51' Χαλιμί - 2' Χατζηρίζος)



















Δευτέρα 27 Οκτωβρίου


Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Καλαμαριάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK