Ίσως να μιλάμε και για το γενικό last dance του Γιούργκεν Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ ολοκληρώνει την πορεία του στην Λίβερπουλ κι έκανε ένα update αναφορικά με το μέλλον του.

Liverpool's manager Jurgen Klopp celebrates with fans at the end of the English FA Cup fifth round soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield stadium, in Liverpool, Wednesday, Feb. 28, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Η σχέση της Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ ολοκληρώνεται με τον Γερμανό προπονητή ν' αφήνει σπουδαίο έργο πίσω του και τη θέση του στον Άρνε Σλοτ. Οι Κόκκινοι τον βρήκαν το δρόμο τους με τους με τον Ολλανδό ως προς το μέλλον αλλά το ερωτηματικό παραμένει στον Κλόπο.

Στις δηλώσεις του πριν από το "αντίο", πάντως, ο Γιούργκεν Κλοπ έριξε και μια μίνι βόμβα μεταξύ άλλων σημειώνοντας πως ίσως να σταματήσει και οριστικά την καριέρα του.

"Θα είναι μεγάλο το break μου σίγουρο. Ίσως να είναι και τέλος. Στην Αγγλία δεν θα προπονήσω άλλη ομάδα. Εάν προπονήσω θα είναι κάπου αλλού".

Από τη στιγμή που ο Κλοπ είχε ανακοινώσει ότι φεύγει από την Λίβερπουλ δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως ο Γερμανός θα σταματήσει οριστικά την καριέρα του όντας εξαιρετικά κουρασμένος μετά από την τόση δουλειά που έκανε στην Λίβερπουλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK