Ισπανική "βόμβα" για Εμπαπέ: Θέλει να φύγει τον Ιανουάριο για να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης

Η MARCA επικαλείται σε ρεπορτάζ της πως οι σχέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί έχουν φτάσει στα άκρα και ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αποχωρήσει τον Ιανουάριο. Πώς το δημοσίευμα εμπλέκει Ρεάλ και Λίβερπουλ στην ιστορία.

Ισπανική "βόμβα" για Εμπαπέ: Θέλει να φύγει τον Ιανουάριο για να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν EUROKINISSI SPORTS

Ένα τραβηγμένο δημοσίευμα της MARCA θέλει τον Κιλιάν Εμπαπέ να επιθυμεί να αποχωρήσει από την Παρί τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί στο προαναφερθέν Μέσο οι σχέσεις του Γάλλου με την τωρινή του ομάδα είναι διαλυμένες και γι' αυτό παλεύει για να φύγει στο επόμενο μεταγραφικό παράθυρο και μάλιστα έχει στοχεύσει να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Το θέμα της Λίβερπουλ

Παράλληλα, οι Ισπανοί γράφουν ότι η Παρί θα του άνοιγε την πόρτα της εξόδου μόνο για την Λίβερπουλ, χωρίς όμως να εξηγούν περισσότερα γι' αυτό το σενάριο. Δηλαδή πώς οι Κόκκινοι θα καλύψουν μία τόσο ακριβή μεταγραφή διότι δεν είναι μόνο τα χρήματα που θα απαιτήσει το γαλλικό κλαμπ, αλλά και το υπέρογκο συμβόλαιο του Εμπαπέ ο οποίος πρόσφατα, σύμφωνα με το FORBES, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη.

Γιατί θέλει να φύγει

Από εκεί και πέρα τονίζεται πως οι Παριζιάνοι έχουν αθετήσει κάποιες από τις υποσχέσεις που έδωσαν στον Εμπαπέ για να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του πριν από μερικούς μήνες και γι' αυτό ο παίκτης έχει εκνευριστεί και θέλει διακαώς να φύγει τώρα από το Παρίσι.

Ο Εμπαπέ έχει συμβόλαιο με τους πολλάκις πρωταθλητές Γαλλίας μέχρι το 2024 με οψιόν για άλλο έναν χρόνο, μονομερή βέβαια και στην πλευρά του παίκτη. Όσον αφορά τώρα στο θέμα της Ρεάλ, εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά... Ο Εμπαπέ το καλοκαίρι ήταν με το ένα πόδι στο Μπερναμπέου, η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ, ο Πέρεθ στράβωσε με τον Γάλλο, ενώ οι σχέσεις Ρεάλ - Παρί δεν είναι και οι καλύτερες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK